Αίγινα: Έσφαξαν την γνωστή ηθοποιό Μαρία Μπονίκου – Έπεσε θύμα δολοφονίας

Μαρία Μπονίκου: Νεκρή στα 73 της χρόνια

Σοκαριστική είναι είδηση για την δολοφονία της γνωστής ηθοποιού, η οποία βρέθηκε τραγικά δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στην Αίγινα.

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Μπονίκου που μεσουράνησε στην δεκαετία του ’70 είναι το τραγικό θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (04.06.2022), στην περιοχή Πολλές Ελιές της Αίγινας.

Η “αυλαία” έπεσε ξαφνικά για την 73χρονη ηθοποιό που εντοπίστηκε αρχικά από μία γειτόνισσά της και έπειτα από τις αρχές, μέσα σε μία “λίμνη” αίματος. Η ηλικιωμένη έφερε πολλά τραύματα από μαχαίρι και βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα, με μία σακούλα στο κεφάλι.

«Υπάρχει μια γυναίκα νεκρή στο σπίτι» είπε στην ΕΛ.ΑΣ. η σοκαρισμένη από το θέαμα γειτόνισσα που εντόπισε πρώτη την άτυχη γυναίκα.

Νωρίτερα, στις 02:30 τα ξημερώματα, η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί για διατάραξη κοινής ησυχίας επειδή ακουγόταν φασαρία από το σπίτι, με αποτέλεσμα να προσαχθεί ο γιος της ηλικιωμένης Σ.Β. , ο οποίος αυτή τη στιγμή κρατείται στην Ασφάλεια Πειραιά και θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία της.

Περισσότερες πληροφορίες για την Μαρία Μπονίκου

Το 2020 είχε φύγει από τη ζωή και ο σύζυγός της αδικοχαμένης γυναίκας που επίσης ήταν διάσημος ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης. Πριν από δύο χρόνια, ο Μάνος Βενιέρης απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών και ο θάνατος του έγινε γνωστός μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης που έκανε η σύζυγός του, Μαρία Μπονίκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsit.gr, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μέσω ανάρτησής του στο facebook δηλώνει συγκλονισμένος από τον χαμό της ηθοποιού.

«Συγκλονισμένος έμαθα μόλις για την δολοφονία της φίλης μου ηθοποιού Μαρίας Μπονικου…. Ένα γλυκό κορίτσι που ξεκίνησε στην δύση του Ελληνικού κινηματογράφου.. Μια υπέροχη φωνή στην ελληνική μεταγλώττιση όπου μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Μάνο Βενιερη συνεργαστήκαμε 30 χρόνια.. Μια λάτρις της Αρχαίας Ελλάδας. Μαρία μου» καταλήγει στην συγκινησιακά φορτισμένη ανάρτησή του.

Related posts

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική