Αίγιο: Ιδιοκτήτες καταστημάτων έβαλαν πένθη έξω από τα μαγαζιά τους – Τι ζητούν από την κυβέρνηση

Αίγιο: Σε μία συμβολική χειρονομία προέβησαν ιδιοκτήτες καταστημάτων στην πόλη του Αίγιου

Αίγιο: Η πανδημία του κορονοϊού δεν έχει αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο. Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, βιώνουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση και πολλά από τα όσα θεωρούσαμε δεδομένα, δεν τα θεωρούμε πλέον. Κόσμος πεθαίνει κατά χιλιάδες και η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει άρδην. Τα καταστήματα είναι κλειστά εδώ και μήνες, δεν έχουν έσοδα και αγωνιούν για το τι μέλλει γενέσθαι.

Οι αποφάσεις για το λιανεμπόριο αναμένεται να παρθούν μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο το μέλλον της εστίασης είναι αμφίβολο. Η εστίαση θα παραμείνει κλειστή έως και τις 7 Ιναουαρίου 2021 γιατί αυτό προστάζουν τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα.

Σε μία συμβολή χειρονομία προέβησαν καταστηματάρχες στην πόλη του Αίγιου, οι οποίοι με τον τρόπο τους διαμαρτύρονται για το κλείσιμο των επιχειρήσεών τους. Οι ιδιοκτήτες ορισμένων καταστημάτων έβαλαν πένθη έξω από τα μαγαζιά τους ως μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας αναφέρει «Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις! Αυτή είναι η πραγματικότητα που βιώνουμε!! Άδεια μαγαζιά, χωρίς ανθρώπους, γεμάτα εμπορεύματα, υποχρεώσεις, λογαριασμούς, συναλλαγματικές και επιταγές που περιμένουν οι προμηθευτές να εισπράξουν. Κέρδη ανύπαρκτα, μόνο ανυπολόγιστη ζημιά. Έξω από τα μαγαζιά μας, κηδειόχαρτα της μικρομεσαίας επιχείρησης, της ζωής μας όλης!! Τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα που μας επιβάλλατε. Κύριε Πρωθυπουργέ ανοίξτε μας τώρα!! Πεθαίνουμε!!»

Δείτε μερικές φωτογραφίες από τη συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας ιδιοκτητών καταστημάτων στην πόλη του Αίγιου

Αίγιο: Ιδιοκτήτες καταστημάτων έβαλαν πένθη ως κίνηση διαμαρτυρίας

Αίγιο: Ιδιοκτήτες καταστημάτων έβαλαν πένθη ως κίνηση διαμαρτυρίας

Αίγιο: Ιδιοκτήτες καταστημάτων έβαλαν πένθη ως κίνηση διαμαρτυρίας

Αίγιο: Ιδιοκτήτες καταστημάτων έβαλαν πένθη ως κίνηση διαμαρτυρίας

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα