Αίγιο: Πυρκαγιά ξέσπασε σε θαλαμηγό στην περιοχή της Μπούκας Καμαρών

Αίγιο: Την περιοχή προσέγγισαν πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα

Αίγιο: Φωτιά ξέσπασε σε θαλαμηγό στην περιοχή της Μπούκας του Αιγίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το πρωί σε ιστιοφόρο την ώρα που έπλεε στη θάλασσα. Το λιμενικό μετέφερε δύο άτομα στο λιμάνι του Αιγίου, όπου τους περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις του λιμενικού σώματος αλλά και πυροσβεστικό πλοίο. Η επιχείρηση κατάσβεσης ξεκίνησε περίπου στις 10 το πρωί από το πλωτό σκάφος της Πυροσβεστικής από την Πάτρα.

Οι επιβάτες του σκάφους ήταν δύο άτομα και πρόκειται για έναν Βρετανό κι έναν Κροάτη, οι οποίοι έπλεαν από την Ιταλία με προορισμό λιμάνι της Τουρκίας.

Το κότερο βρίσκεται ανοιχτά της Μπούκας Καμαρών και από πίσω διακρίνονται τα Τριζόνια. Η Πυροσβεστική και το Λιμενικό προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά έγκαιρα ώστε να μην βυθιστεί το σκάφος και προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.

Δείτε την δημοσίευση του Πυροσβεστικού Σώματος σχετικά με την πυρκαγιά σε θαλαμηγό στη Μπούκα Αιγίου

Σύμφωνα με δημοσίευση του Πυροσβεστικού Σώματος, στην περιοχή έσπευσαν 1 πυροσβεστικό πλοιάριο, ενώ την ακτή προσέγγισαν 6 πυροσβέστες με 3 πυροσβεστικά οχήματα.

Πληροφορίες από pelop.gr

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο