Air France: Εντάσσει έξι νέους ελληνικούς προορισμούς στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα

Air France: Αυτοί είναι οι έξι ελληνικοί προορισμοί που θα κάνει πτήσεις η αεροπορική εταιρεία

Air France: Πτήσεις προς έξι ελληνικούς προορισμούς εντάσσει στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα η γαλλική αεροπορική εταιρεία. Η αεροπορική εταιρεία πετάει ήδη από και προς την Ελλάδα και πλέον στα δρομολόγια εντάσσονται και οι εξής ελληνικοί προορισμοί:

  • Κέρκυρα
  • Ρόδος
  • Μύκονος
  • Ηράκλειο
  • Σαντορίνη
  • Θεσσαλονίκη

Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη, οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα στο διάστημα 4 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου. Επίσης, από τις 14 Ιουλίου έως τις 28 Αυγούστου θα πραγματοποιούνται τρεις πτήσεις τη βδομάδα.

Για τη Μύκονο, οι πτήσεις θα γίνονται τρεις φορές τη βδομάδα από 1 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου. Ενώ για το διάστημα από 12 Ιουλίου έως 25 Αυγούστου, οι πτήσεις θα είναι δύο φορές τη βδομάδα.

Τα δρομολόγια για τη Σαντορίνη θα έχουν ως εξής. Τέσσερις πτήσεις για το διάστημα από 31 Μαΐου έως 4 Ιουλίου. Καθώς και μία πτήση από 14 Ιουλίου έως 25 Αυγούστου.

Για Κέρκυρα και Ρόδο, θα υπάρχουν πτήσεις τέσσερις φορές τη βδομάδα για Ιούλιο και Αύγουστο.

Τέλος για το Ηράκλειο Κρήτης, οι πτήσεις ξεκινούν στις 17 Απριλίου έως τις 30 Οκτωβρίου. Οι πτήσεις θα είναι καθημερινές από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας για την ένταξη έξι ελληνικών προορισμών στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα

«Ο όμιλος Air France-KLM είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση που αναμένεται με την επανεκκίνηση της ταξιδιωτικής δραστηριότητας. Έτσι λοιπόν το πτητικό μας έργο για το φετινό καλοκαίρι θα απλώνεται και στα 4 σημεία του ορίζοντα της χώρας μας καλύπτοντας το Βορρά με πτήσεις προς την Θεσσαλονίκη, τον Νότο με πτήσεις προς το Ηράκλειο, την Ανατολή με πτήσεις στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες καθώς και τη Δύση με πτήσεις στην Κέρκυρα».

Related posts

Βρέθηκαν κολοβακτηρίδια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Συναγερμός: Η επόμενη πανδημία είναι κοντά και είναι πολύ πιθανόν να προκληθεί από τον ιό της γρίπης

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά