Αιτωλοακαρνανία: Εργάτης βρήκε 50.000 ευρώ και σπατάλησε τις 14.000 σε διασκέδαση και κεράσματα

by Εύα Ζαχαριάδη

Αιτωλοακαρνανία: Ο βοσκός που η τύχη του κράτησε για λίγο

Ένας εργάτης από το χωριό Καραϊσκάκη της Αιτωλοακαρνανίας βρήκε 50.000 ευρώ μέσα στις γιορτές. Ο τυχερός βοσκός δεν έχασε χρόνο και ξόδεψε τις 14.000 ευρώ σε κεράσματα και διασκέδαση.

Στο συγκεκριμένο χωριό, δύο αδέρφια διατηρούν μίνι μάρκετ και ο ένας τοποθέτησε σ’ ένα πλαστικό δοχείο 50.000 ευρώ για να τα φυλάξει. Τις παραμονές των Χριστουγέννων, ο άλλος αδερφός που είχε βάρδια, πούλησε το πλαστικό δοχείο με τις 50.000 ευρώ σε έναν βοσκό.

Αιτωλοακαρνανία: Εργάτης βρήκε 50.000 ευρώ και σπατάλησε τις 14.000 σε διασκέδαση και κεράσματα

Ο εργάτης από την Αιτωλοακαρνανία έκανε τις καλύτερες διακοπές

Ο βοσκός μόλις έφτασε στο σπίτι του, έδωσε το δοχείο στον εργάτη του, με την εντολή να το μεταφέρει στην στάνη. Τότε διαπίστωσε ο εργάτης ότι το δοχείο περιείχε 50.000 ευρώ και άρχισε να ξοδεύει. Το έριξε στη διασκέδαση και στα κεράσματα του χωριού μέχρι προχθές, προλαβαίνοντας να σπαταλήσει 14.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, όταν ο ένας αδερφός διαπίστωσε ότι έλειπε το πλαστικό δοχείο με τα χρήματα και ρωτώντας τον αδερφό του, πληροφορήθηκε ότι είχε πουληθεί.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η Αστυνομία και ευτυχώς το μίνι μάρκετ διέθετε κάμερες ασφαλείας, οπότε διαπιστώθηκε ότι το δοχείο είχε πουληθεί στον βοσκό, ο οποίος παρέπεμψε τους αστυνομικούς στον εργάτη.

Τελικά, ο εργάτης επέστρεψε στον δικαιούχο το ποσό των 36.000 ευρώ που απέμεινε, ενώ είναι άγνωστο τι θα γίνει με το υπόλοιπο ποσό που σπαταλήθηκε.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo