Αιτωλοακαρνανία: Εργάτης βρήκε 50.000 ευρώ και σπατάλησε τις 14.000 σε διασκέδαση και κεράσματα

Αιτωλοακαρνανία: Ο βοσκός που η τύχη του κράτησε για λίγο

Ένας εργάτης από το χωριό Καραϊσκάκη της Αιτωλοακαρνανίας βρήκε 50.000 ευρώ μέσα στις γιορτές. Ο τυχερός βοσκός δεν έχασε χρόνο και ξόδεψε τις 14.000 ευρώ σε κεράσματα και διασκέδαση.

Στο συγκεκριμένο χωριό, δύο αδέρφια διατηρούν μίνι μάρκετ και ο ένας τοποθέτησε σ’ ένα πλαστικό δοχείο 50.000 ευρώ για να τα φυλάξει. Τις παραμονές των Χριστουγέννων, ο άλλος αδερφός που είχε βάρδια, πούλησε το πλαστικό δοχείο με τις 50.000 ευρώ σε έναν βοσκό.

Ο εργάτης από την Αιτωλοακαρνανία έκανε τις καλύτερες διακοπές

Ο βοσκός μόλις έφτασε στο σπίτι του, έδωσε το δοχείο στον εργάτη του, με την εντολή να το μεταφέρει στην στάνη. Τότε διαπίστωσε ο εργάτης ότι το δοχείο περιείχε 50.000 ευρώ και άρχισε να ξοδεύει. Το έριξε στη διασκέδαση και στα κεράσματα του χωριού μέχρι προχθές, προλαβαίνοντας να σπαταλήσει 14.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, όταν ο ένας αδερφός διαπίστωσε ότι έλειπε το πλαστικό δοχείο με τα χρήματα και ρωτώντας τον αδερφό του, πληροφορήθηκε ότι είχε πουληθεί.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η Αστυνομία και ευτυχώς το μίνι μάρκετ διέθετε κάμερες ασφαλείας, οπότε διαπιστώθηκε ότι το δοχείο είχε πουληθεί στον βοσκό, ο οποίος παρέπεμψε τους αστυνομικούς στον εργάτη.

Τελικά, ο εργάτης επέστρεψε στον δικαιούχο το ποσό των 36.000 ευρώ που απέμεινε, ενώ είναι άγνωστο τι θα γίνει με το υπόλοιπο ποσό που σπαταλήθηκε.

Related posts

Βρέθηκαν κολοβακτηρίδια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Συναγερμός: Η επόμενη πανδημία είναι κοντά και είναι πολύ πιθανόν να προκληθεί από τον ιό της γρίπης

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά