Αλεξανδρούπολη rapid tests: Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου θα γίνουν δωρεάν τεστ στην περιοχή Άβαντος

Αλεξανδρούπολη rapid tests: Δείτε τι πρέπει να έχετε μαζί σας ώστε να σας κάνουν δωρεάν τεστ

Αλεξανδρούπολη rapid tests: Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου θα πραγματοποιηθούν στις 10 και 11 Δεκεμβρίου στην πόλη. Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή Άβαντος, στην αλάνα Κακαλή από τις 09.00 έως τις 15.00 το μεσημέρι. Τα τεστ θα διενεργηθούν από κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την ΚΟΜΥ.

Οποιοσδήποτε πολίτης ενδιαφέρεται, μπορεί να προσέλθει στο σημείο και να κάνει το τεστ. Θα πραγματοποιείται εξ’ αποστάσεως θερμομέτρηση και δειγματοληψία. Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος θα αποστέλλεται SMS, ενώ στην περίπτωση θετικού αποτελέσματος θα πραγματοποιείται τηλεφώνημα.

Για να προσέλθετε στο σημείο θα πρέπει να αποστείλετα τον κωδικό μετακίνησης 1 στο 13033. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, ενώ θα πρέπει να έχετε τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ.

Η δράση της δειγματοληψίας υποστηρίζεται από την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης.

Αλεξανδρούπολη rapid tests: Δωρεάν τεστ στις 10 και 11 Δεκεμβρίου

Εκτός των τεστ που αναμένονται στην Αλεξανδρούπολη, στο 3,54% η θετικότητα στα δωρεάν rapid test που πραγματοποιήθηκαν χθες σε περιοχές της χώρας

Χθες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 537 τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στη χώρα. Από αυτά, τα 19 εντοπίστηκαν θετικά. Πρόκειται για ένα ποσοστό 3,54% με τα αποτελέσματα να αφορούν 9 άνδρες και 10 γυναίκες.

Από τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν, 2 θετικά εντοπίστηκαν στην Καστοριά, 1 θετικό στην Κορινθία, 5 θετικά στη Λέσβο και 11 θετικά στα Τρίκαλα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα