Αλεξανδρούπολη τραγωδία: Ανείπωτη θλίψη με 37χρονη που πέθανε μαζί με το αγέννητο παιδί της

Αλεξανδρούπολη τραγωδία: Η άτυχη γυναίκα διένυε τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αλεξανδρούπολη τραγωδία: Σοκ έχει προκληθεί στην πόλη της Αλεξανδρούπολης με τον αιφνίδιο θάνατο μίας 37χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pameevro.gr, η 37χρονη γυναίκα διένυε τον 7ο μήνα εγκυμοσύνης της και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Η γυναίκα δεν αισθανόταν καλά και πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί. Καθώς οι ενοχλήσεις που ένιωθε ήταν έντονες.

Ο σύζυγός της έφυγε από τμήμα Επειγόντων Περιστατικών μετά την μεταφορά της. Έτσι προβλέπεται άλλωστε από το υγειονομικό πρωτόκολλο εξαιτίας της πανδημίας.

Ξαφνικά, το πρωί της Πέμπτηςο σύζυγος της γυναίκας ενημερώθηκε ότι η γυναίκα του και το αγέννητο βρέφος είχαν πεθάνει. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαλευκανθούν σήμερα, αφού πραγματοποιηθεί η σχετική ιατροδικαστική εξέταση.

Αλεξανδρούπολη τραγωδία: 37χρονη πέθανε μαζί με το αγέννητο βρέφος

Πέρα από την τραγωδία στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, στην Κοζάνη εργατικό ατύχημα είχαν δύο εργαζόμενοι

Σοκ έχει προκληθεί στην Κοζάνη με την είδηση ότι δύο εργαζόμενοι στον πύργο ψύξεως στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου έχασαν την ζωή τους σε εργατικό ατύχημα.

Οι δύο άνδρες πραγματοποιούσαν εργασίες καθαρισμού/βαφής και ξαφνικά έπεσαν στο κενό από ύψος 10 μέτρων. Πιθανολογείται ότι για το ατύχημα ευθύνεται το συρματόσχοινο, το οποίο έσπασε. Ακόμα δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία για την ταυτότητα των θυμάτων και σε τι ακριβώς οφείλεται ο θάνατός τους.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo