Αλέξης Κούγιας: Ανέλαβε την υπόθεση για την δολοφονία της 26χρονης στη Φολέγανδρο

Αλέξης Κούγιας: Ανέλαβε την υπόθεση για την δολοφονία της 26χρονης στη Φολέγανδρο

Αλέξης Κούγιας: Για λογαριασμό της οικογένειας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, υποστηρίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Αλέξης Κούγιας: Ο γνωστός ποινικολόγος ανέλαβε την πολύκροτη υπόθεση των ημερών της δολοφονίας στην Φολέγανδρο. Ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, σε βάρος του δράστη, για λογαριασμό της οικογένειας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «αναμένουμε την ολοκλήρωση της δικογραφίας, τη μεταφορά του κατηγορουμένου – δράστη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου και το διορισμό Ανακριτή. Έτσι θα μπορέσουμε να προβούμε στις επιβεβλημένες διαδικαστικές νόμιμες πράξεις, για την άσκηση των δικαιωμάτων των εντολέων μας».

Αλέξης Κούγιας: Ανέλαβε την υπόθεση για την δολοφονία της 26χρονης στη Φολέγανδρο

Ολόκληρη η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια

«Στον επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου Αλέξιο Κούγια και στους συνεργάτες του γραφείου μας, η μητέρα, ο πατέρας και τα τρία αδέλφια της αείμνηστης 26χρονης φαρμακοποιού Γαρυφαλλιάς Ψαράκου, ανέθεσαν το ιδιαίτερα ευαίσθητο βήμα της υποστηρίξεως της κατηγορίας εις βάρος του δράστη της ανθρωποκτονίας που συνέβη στη Φολέγανδρο την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021. Η προανάκριση διεξάγεται από τους αξιωματικούς και τους αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος της Φολεγάνδρου»

«Αναμένουμε την ολοκλήρωση της δικογραφίας. Τη μεταφορά του κατηγορουμένου – δράστη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου και το διορισμό Ανακριτή. Έτσι θα μπορέσουμε να προβούμε στις επιβεβλημένες διαδικαστικές νόμιμες πράξεις για την άσκηση των δικαιωμάτων των εντολέων μας»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα