Αλέξης Κούγιας για Θέμη Αδαμαντίδη: «Αυτός είναι το θύμα, οι δύο κυρίες τον ήθελαν για το πορτοφόλι του»

by Τόνια Τζαφέρη

Υπόθεση Θέμη Αδαμαντίδη: Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας και οι πρώτες δηλώσεις

Σάλος έχει προκύψει ύστερα από την καταγγελία της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό, με τον γνωστό τραγουδιστή να βρίσκεται εχθές στον εισαγγελέα. Ορίστηκε μάλιστα δικάσιμος και την υπόθεση ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

Ως «θύμα της υπόθεσης» χαρακτήρισε τον τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη που συνελήφθη μετά την καταγγελία της συντρόφου του για εξύβριση και ξυλοδαρμό ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας ενώ παράλληλα άφησε αιχμές για τις δυο γυναίκες που έχουν προχωρήσει στις καταγγελίες σε βάρος του.

Αλέξης Κούγιας για Θέμη Αδαμαντίδη: «Αυτός είναι το θύμα, οι δύο κυρίες τον ήθελαν για το πορτοφόλι του»

Σε παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο του MEGA το βράδυ του Σαββάτου (2/7) ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι τα όσα λέγονται -περί ξυλοδαρμού- είναι «στημένα» από τις δυο πρώην συντρόφους του Θέμη Αδαμαντίδη.

Ο ποινικολόγος επίσης σχολίασε ενδεικτικά το γεγονός ότι η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει τον ξυλοδαρμό της, το οποίο όμως δεν έχει εμφανίσει.

Τι ακριβώς δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση Αδαμαντίδη: “Οι δύο κυρίες είναι χρυσοτόκος όρνιθα”

«Άκουσα το πρωτοφανές, ότι η δεύτερη κυρία έδινε χρήματα στην πρώτη. Από που, τι εργασία κάνει και κερδίζει χρήματα; Ο Θέμης Αδαμαντίδης και για τις δύο κυρίες είναι χρυσοτόκος όρνιθα» είπε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχει ένα είδος γυναικών που δεν είναι σαν τις γυναίκες τις περήφανες, που έχουν τη δουλειά και την αξιοπρέπειά τους και επιλέγουν έναν άντρα να είναι ο σύντροφός τους. Ορισμένες από τις γυναίκες αυτές επιλέγουν ανθρώπους με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως ο κύριος Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν ότι μπορούν με αυτό τον τρόπο να γίνουν ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων» συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Αλέξης Κούγιας για Θέμη Αδαμαντίδη: «Αυτός είναι το θύμα, οι δύο κυρίες τον ήθελαν για το πορτοφόλι του»

Σύμφωνα με τον ποινικολόγο, οι δύο πρώην σύντροφοι του τραγουδιστή δεν ενδιαφέρονταν για τα συναισθήματα και την προσωπικότητα του Θέμη Αδαμαντίδη, αλλά για το πορτοφόλι του. «Ο καθένας καταλαβαίνει ποιος από τις δύο πλευρές είναι το θύμα και ποιος ο δράστης» υπογράμμισε.

«Δεν ενδιαφέρονταν για τα συναισθήματα και την προσωπικότητα του Θέμη Αδαμαντίδη, αλλά για το πορτοφόλι του»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει πέσει κατ’ επανάληψη θύμα εκμετάλλευσης, ενώ ισχυρίζεται πως η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή του έκανε μήνυση για αν τον εκβιάσει. Ο ίδιος διέψευσε ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο καταγράφεται ο ξυλοδαρμός και τόνισε πως και οι δύο γυναίκες ψεύδονται, καθώς τις χαρακτήρισε «σκληρές γυναίκες, που δεν θα δέχονταν καμία βίαιη συμπεριφορά από τον Θέμη Αδαμαντίδη».

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν είναι άνθρωπος να οδηγήσει τη σύντροφό του στα δικαστήρια. Ο κος Αδαμαντίδης είναι άντρας στην κυριολεξία. Ακόμη κι αν έπεσε θύμα κλοπής, όπως έχει πέσει και στο παρελθόν από την συγκεκριμένη κυρία, δεν θα πήγαινε ποτέ στην αστυνομία ή να έρθει στον Αλέξη Κούγια για να κάνει μήνυση. Έχει μάθει να δίνει στη ζωή, είναι δοτικός. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν την άποψη πως όταν κάνουν παιδιά με κάποιον, έστω και όταν μεγαλώσουν τα παιδιά, θα πρέπει να τις συντηρεί εφ’ όρου ζωής» είπε κλείνοντας ο Αλέξης Κούγιας.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν