Αλέξης Τσίπρας: «Να νικήσουμε τη Δεξιά για να επιστρέψει η δικαιοσύνη στον τόπο»

Αλέξης Τσίπρας: «Να νικήσουμε τη Δεξιά για να επιστρέψει η δικαιοσύνη στον τόπο»

Αλέξης Τσίπρας: Θέλουμε να νικήσουμε τη Δεξιά και να επιστρέψει η δικαιοσύνη.

Αλέξης Τσίπρας: Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία χαρακτήρισε ως εξαιρετικά επιτυχημένη την Προγραμματική Συνδιάσκεψη.

«Πετύχαμε ένα σημαντικό ψηφιακό άλμα στις εσωτερικές μας διαδικασίες, αλλά και ένα σημαντικό προγραμματικό άλμα που θα αποτελέσει πολύ σημαντικό εφόδιο για το κόμμα την επόμενη μέρα. Τώρα ξέρουμε τι θέλουμε αλλά ξέρει και η ελληνική κοινωνία τι θέλουμε», τόνισε.

«Δεν θέλουμε να νικήσουμε τη Δεξιά για να ξαναβρεθούμε σε καρέκλες εξουσίας. Θέλουμε να έχετε ανθρώπινες σχέσεις εργασίας, με αξιοπρεπή μισθό και δικαιώματα. Να πάει ο κατώτατος στα 800 ευρώ και να συμπαρασύρει αυτό όλες τις μισθολογικές βαθμίδες».

«Ξέρουν ότι θέλουμε να νικήσουμε τη νεοφιλελεύθερη δεξιά του κ. Μητσοτάκη για να αναμορφώσουμε το ΕΣΥ, για να φτιάξουμε μαζί ένα νέο ΕΣΥ με έμφαση στη πρωτοβάθμια. Με καλύτερους μισθούς και κίνητρα για τους νέους γιατρούς».

«Ξέρει ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας, ο αυτόαπασχολούμενος, ο αγρότης, ότι θέλουμε να νικήσουμε την κυβέρνηση της δεξιάς του κ. Μητσοτάκη για να στηρίξουμε τη δυνατότητα να υπάρχουν. Να μείνουν οι επιχειρήσεις τους ζωντανές και να στηριχτούν».

«Ξέρουν οι νέοι και οι νέες, ότι θέλουμε να νικήσουμε για να στηρίξουμε τα όνειρα και τις ανάγκες τους. Ξέρουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, ότι θέλουμε να νικήσουμε τη Δεξιά για να επιστρέψει η δικαιοσύνη στον τόπο. Με ένα ριζοσπαστικό αλλά ταυτόχρονα και υλοποιήσιμό πρόγραμμα και σχέδιο, θα τα καταφέρουμε».

Αλέξης Τσίπρας: «Να νικήσουμε τη Δεξιά για να επιστρέψει η δικαιοσύνη στον τόπο»

Δείτε τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα