Αλέξης Τσίπρας: Το δείπνο στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, και η ατάκα για το κρέας και την μπριζόλα που τον εντυπωσίασε

Αλέξης Τσίπρας: Η μπριζόλα που τον εντυπωσίασε στο δείπνο με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας: Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μαζί με βουλευτές, στελέχη των Νομαρχιακών Επιτροπών Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ από τη συμπρωτεύουσα, απόλαυσαν ένα μοναδικό δείπνο. Είναι σαφές, ότι μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν άνοιξε η όρεξη μόνο για εκλογές, αλλά και για φαγητό. Με ένα λουκούλλειο δείπνο, έκλεισαν τη βραδιά τους, σε γνωστή ταβέρνα της Πολίχνης.

Ο Αλέξης Τσίπρας γεύτηκε δια χειρός του ιδιοκτήτη του εστιατορίου μια μπριζόλα tomahawk. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη «βασίλισσα των rib eye».

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Στέφανος Σαράτσης σέρβιρε την σπαλομπριζόλα στον Αλέξη Τσίπρα και τους συνδαιτυμόνες του. Παράλληλα, εξηγούσε στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα μυστικά του επαγγέλματος. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έκανε ερωτήσεις για τον τρόπο ψησίματος αυτής της ξεχωριστής κοπής κρέατος. Το μενού της παρέας του προέδρου, ωστόσο δεν περιορίστηκε μόνο στις ξεχωριστές γεύσεις, αλλά είχε και πολλή πολιτική συζήτηση.

Αλέξης Τσίπρας: Το δείπνο στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, και η ατάκα για το κρέας και την μπριζόλα που τον εντυπωσίασε

Δείτε το βίντεο που σερβίρουν τη μπριζόλα στον Αλέξη Τσίπρα

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα