Άλιμος: Το εκκλησάκι στη μνήμη της αστυνομικού Χαρούλας Κανέλλου που πέθανε μόλις στα 26

by Newsroom i-diakopes.gr
Άλιμος: Το εκκλησάκι στη μνήμη της αστυνομικού Χαρούλας Κανέλλου που πέθανε μόλις στα 26

Άλιμος: Ένα εκκλησάκι στη μνήμη 26χρονης αστυνομικού που έφυγε τόσο άδικα

Ήταν μόλις 26χρονών όταν η Χαρούλα Κανέλλου αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και άφησε τη τελευταία της πνοή σε περιπολία με συναδέλφους της.

Μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη για τουλάχιστον μία ώρα εφαρμόζοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) προκειμένου να την επαναφέρουν στη ζωή, όμως οι προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα.

Η κηδεία της έγινε στις 21 Ιουλίου στην Ναύπακτο.

Άλιμος: Το εκκλησάκι στη μνήμη της αστυνομικού Χαρούλας Κανέλλου που πέθανε μόλις στα 26

Το εκκλησάκι στον Άλιμο στη μνήμη της Χαρούλας Κανέλλου

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόταση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, για να δημιουργηθεί ένα εκκλησάκι στο σημείο που άφησε την τελευταία της πνοή η Χαρούλα. Tην Κυριακή στις 11 το πρωί, στο εκκλησάκι που βρίσκεται στη λεωφόρο Αλίμου 39, θα τελεστεί τρισάγιο, στη μνήμη της αστυνομικού.

Εορτολόγιο 18/10: Ξημερώνει μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας – Τα γνωστά ονόματα που γιορτάζουν

«Σπάει» την σιωπή του ο υπνοθεραπευτής: Ξέσπασε σε λυγμούς και τα αποκάλυψε όλα για τον Μαζωνάκη – «Θέλανε να τον»

Θρήνος για την παρουσιάστρια ειδήσεων Κατερίνα Παναγοπούλου: «Έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από…»

Όλοι μιλάνε σήμερα για τον Λαζόπουλο – Πήρε θέση υπέρ του Σαμάρα και τον αποθέωσε

Πέθανε ο θρυλικός ηθοποιός του κινηματογράφου – Τον αγαπήσαμε σε πάνω από 200 ρόλους

Προτεινόμενα