Αληθινή εξομολόγηση: «Είχα στομαχόπονο, δεν είχα ιδέα ότι ήμουν έγκυος μέχρι που γέννησα στον καναπέ μου»

Εξομολόγηση: Η απίστευτη ιστορία μιας 24χρονης

Η αληθινή εξομολόγηση μιας 24χρονης γυναίκας, της Nur Atiqah Mustafa, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Η γυναίκα γέννησε πρόσφατα την κόρη της ενώ δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν έγκυος καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχε κανονικά περίοδο και δεν πήγαινε το μυαλό της.

Η 24χρονη Nur Atiqah Mustafa είχε ήδη ένα αγοράκι και έπαιρνε αντισυλληπτικά καθώς σε αυτήν την φάση της ζωής της δεν ήταν έτοιμη για δεύτερο παιδί. Η ζωή, όμως, είχε άλλα σχέδια γι’ αυτήν και τον σύντροφό της και στις 18 Οκτωβρίου τους χάρισε την κόρη τους και χωρίς μάλιστα να το περιμένουν.

Δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος και όταν την έπιασαν οι πόνοι της γέννας, νόμιζε ότι ήταν ένας απλός στομαχόπονος.

Αληθινή εξομολόγηση: Ήμουν έγκυος και νόμιζα ήταν ένας απλός στομαχόπονος

«Είχα κανονικά περίοδο, αλλά το βράδυ της 18ης Οκτωβρίου το στομάχι μου άρχισε να πονάει. Ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ του σπιτιού μας και ο πόνος χειροτέρευε.

Κάποια στιγμή, ο σύζυγός μου με ακούμπησε στην κοιλιά και άρχισα να ουρλιάζω. Τότε, είδε έκπληκτος να ξεπροβάλλει το κεφαλάκι του μωρού. Η κόρη μας γεννήθηκε σχεδόν αμέσως!»

Αληθινή εξομολόγηση: «Είχα στομαχόπονο, δεν είχα ιδέα ότι ήμουν έγκυος μέχρι που γέννησα στον καναπέ μου»

Η οικογένεια πήγε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι το κοριτσάκι ήταν μια χαρά στην υγεία του. Και οι δύο γονείς,

αν και απροετοίμαστοι για το δεύτερο παιδί τους, δηλώνουν ευτυχισμένοι και ευγνώμονες γι’ αυτό το «θείο δώρο».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo