Αληθινή ιστορία: Μετά το σοβαρό τροχαίο ο γιος συνήλθε, δεν γνώριζε ότι ο πατέρας του είχε πεθάνει και η απάντησή του ξαφνιάζει

Αληθινή Ιστορία: Ανείπωτο το δράμα μιας οικογένειας σε τροχαίο ατύχημα

Το καλοκαίρι του 1997, η Julie Kemp, ο σύζυγός της Andy και ο 8χρονος γιος τους, Landon, επέστρεφαν σπίτι από την εκκλησία όταν ένα ασθενοφόρο που επέστρεφε στο σταθμό του συνετρίβη στο αυτοκίνητό τους σε μια διασταύρωση.

«Δεν είδα για ποιο πράγμα φώναζε, δεν έβλεπα να έρχεται το ασθενοφόρο, αλλά τον θυμάμαι να φωνάζει.» θυμάται η Julie για τον σύζυγό της. «Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που άκουσα από αυτόν.» Ο Andy πέθανε αμέσως.

Οι γιατροί σταθεροποίησαν τις ζωτικές λειτουργίες της Julie, αλλά δεν κατάλαβαν αμέσως ότι υπήρχε και άλλος επιβάτης στο αυτοκίνητο. Ο Landon καθόταν πίσω από το κάθισμα του οδηγού, όπου έγινε και η σύγκρουση.

«Δεν μπορούσαν να δουν το σώμα του εξαιτίας της ζημιάς που είχε γίνει στην πλευρά του οδηγού του αυτοκινήτου και ο Landon καθόταν πίσω από τον μπαμπά του,» θυμάται η Julie. Ευτυχώς, το προσωπικό του ασθενοφόρου βρήκε το παπούτσι του που και προχώρησαν σε μια πιο διεξοδική αναζήτηση για άλλον πιθανόεπιβάτη. Όταν τελικά απεγκλώβισαν τον Landon, δεν είχε τις αισθήσεις του και δεν ανέπνεε.

Έκαναν καρδιοπνευμονική ανάνηψη στον Landon μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο Carolinas στη Βόρεια Καρολίνα, αλλά ο αγώνας του δεν είχε ακόμα τελειώσει. Πέθανε δύο φορές εκείνη την ημέρα. Οι γιατροί είπαν στη μητέρα του ότι οι πιθανότητες να επιβιώσει ήταν εξαιρετικά χαμηλές. Ακόμα κι αν το ζούσε, είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές βλάβες που θα επηρέαζαν την ομιλία και τη δυνατότητα να κινείται.

«Ήμουν τόσο απελπισμένη που ακόμα και αυτό μου αρκούσε. Θα συμβιβαζόμουν με αυτή την κατάσταση, αρκεί να ζούσε. Ήταν το μόνο που μου είχε απομείνει,» αναφέρει η Julie.

Στην κηδεία του συζύγου της, η Julie ένιωθε τόσο μόνη, συντετριμμένη και εγκαταλελειμμένη από τον Θεό.

Αληθινή ιστορία: Η απάντηση του παιδιού στην είδηση πως ο πατέρας του πέθανε

«Ήμουν πολύ απογοητευμένη. Συγκλονισμένη. Και ενώ καθόμουν στην κηδεία, ήμουν οργισμένη με το Θεό. Δεν καταλάβαινα γιατί συνέβη αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έστειλε αγγέλους να μας προστατεύσει, αλλά στην επόμενη αναπνοή προσευχήθηκα όσο δεν το έχω κάνει στη ζωή μου για να ζήσει ο Landon».

Ο Landon είχε υποστεί τεράστιο τραύμα στο κεφάλι και ήταν σε μηχανική υποστήριξη, όσο ακόμα βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση. Η Julie αναφέρει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωτικότητας στον Landon. Συνέχισε να προσεύχεται για το γιο της να ζήσει.

Δύο εβδομάδες αργότερα, ο Landon ξύπνησε από το κώμα και άνοιξε τα μάτια του. Ως εκ θαύματος, ο Landon δεν είχε υποστεί καμία εγκεφαλική βλάβη. Ήταν ένα θαύμα!

Η Julie ένιωθε ανακουφισμένη! Αλλά ήξερε ότι έπρεπε να ανακοινώσει στον Landon την τρομακτική είδηση για τον θάνατο του πατέρα του. «Είχε ουλές στο πρόσωπό του και το κεφάλι του ήταν γεμάτο ράμματα και δεν ήθελα να τον πληγώσω και άλλο,» είπε η Julie.

Η Julie ρώτησε τον Landon, «Ξέρεις πού βρίσκεται ο μπαμπάς σου;»

Η απάντηση του Landon σόκαρε τη μητέρα του! «Ναι, ξέρω πού βρίσκεται. Τον είδα στον Παράδεισο.»

«Ο Ιησούς ήρθε σε μένα και μου είπε ότι πρέπει να γυρίσω στη γη και να είμαι καλός Χριστιανός και να πω στους άλλους για Αυτόν,» της απάντησε ο Landon .

Ο Landon σήμερα είναι ενήλικας και στη συνέντευξη που ακολουθεί, αποκαλύπτει περισσότερα για τον Παράδεισο, ποιον συνάντησε και τη συνομιλία του με τον Ιησού.

«Ξέρω ότι το κάνω για τον Ιησού. Ξέρω ότι είναι πραγματικός,» δήλωσε ο Landon. «Ξέρω ότι οι άγγελοι υπάρχουν. Ξέρω ότι υπάρχει Παράδεισος. Δεν το κάνω για κάποιον που δεν γνωρίζω ή που δεν έχω δει ποτέ. Έχω δει τον Ιησού. Ξέρω ότι είναι εκεί. Μου ζήτησε να το κάνω αυτό και αυτό είναι που κάνω.»

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα