Αληθινό παλάτι με θέα την Αθήνα: Το ρετιρέ στο κέντρο που έζησε η Άννα Μαρία μια ζωή με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Άννα Μαρία: Συνεχίζει να βρίσκεται στο πολυτελές ρετιρέ μέχρι να αποφασίσει αν θα φύγει ή όχι στο εξωτερικό

Σε ένα πολυτελές ρετιρέ 250τ.μ ζούσαν τα τελευταία χρόνια ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγος του Άννα Μαρία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και μετά τον θάνατο του έκπτωτου βασιλιά, η Άννα Μαρία συνεχίζει να μένει εκεί, εώς ότου αποφασίσει αν θα φύγει στο εξωτερικό ή παραμείνει στη χώρα μας.

Μια μέρα μετά την κηδεία, τα παιδιά της Παύλος και Νικόλαος, θέλησαν να την επισκεφτούν την επισκέφτηκαν , μαζί με τις συζύγους τους και τα παιδιά του πρώτου.

Πιθανότατα για το αποχαιρετιστήριο γεύμα και η κάμερα της εκπομπής “Live News” κατέγραψε την αναχώρησή τους από το ρετιρέ της Άννας Μαρίας, αλλά και την βόλτα που ακολούθησε στο κέντρο της Αθήνας.Οι γιοι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν έκαναν κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους, εκτός του ότι ο Παύλος αρκέστηκε να σημειώσει πως δεν είναι ώρα τώρα να ειπωθεί κάτι.

Όπως αναφέρει το Nikopolis Blog, ο Παύλος θα βρίσκεται ένα ακόμα δεκαήμερο, περίπου, στην Αθήνα, προκειμένου να τακτοποιήσει όλα τα διαδικαστικά θέματα που έχουν προκύψει.

Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, απόψε θα συναντηθεί ξανά με τον αδελφό του Νικόλαο και τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ, στην οικία τους, στο Καστρί.

Δείτε φωτογραφίες από το ρετιρέ της Άννας Μαρίας Γλύξμπουργκ

Related posts

Νέος σεισμός πριν λίγο

Μαθεύτηκε η ταυτότητά του: Θρήνος για τον 34χρονο που έκανε βοuτıά θaνάτου από το Λευκό Πύργο, «μίλησαν» οι κάμερες

Μεγάλη φωτιά στην Πάρο – Απομακρύνονται οι κάτοικοι