Αληθινοί ήρωες: Ζευγάρι όρμησε σε παιδικό σταθμό που είχε πάρει φωτιά και έσωσε 20 μωράκια

Αληθινοί ήρωες: Το ζευγάρι από την Αμερική που έσωσαν 20 αγγελούδια

Αυτό το ζευγάρι είναι σύμβολο γενναιότητας και καλοσύνης μετά την ηρωική πράξη τους στην Βαρκελώνη. Ένα τραγικό περιστατικό που συνέβη στη Βαρκελώνη οδήγησε το ζευγάρι να περάσει μέσα από φωτιές για να σώσουν 20 μωράκια.

Ένα ζευγάρι από την Αμερική, η Doran Smith και ο David Squillante, έκαναν μήνα του μέλιτος στην Ισπανία, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με ένα απίστευτο περιστατικό!

Κατά τη διάρκεια του περιπάτου τους σε ένα γραφικό πάρκο της Βαρκελώνης, η Smith παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά σε ένα κοντινό κτίριο. Πολλές γυναίκες φώναζαν και έτρεχαν πανικόβλητες στον δρόμο.

Πολύ γρήγορα το ζευγάρι συνειδητοποίησε πώς είχε ξεσπάσει πυρκαγιά σε παιδικό σταθμό! Χωρίς κανέναν δισταγμό ή φόβο μην πάθουν τίποτα, έτρεξαν να βοηθήσουν.

Αληθινοί ήρωες: Η μαρτυρία του άντρα

«Ορμήσαμε μέσα στον παιδικό σταθμό και είδαμε γύρω στα 20 μωράκια να κοιμούνται. Μαζί με άλλους, τα βγάλαμε έξω από το κτίριο. Μερικά μαζί με τις κούνιες τους. Υπήρχε πολύ καπνός», είπε ο Squillante.

Μόλις τα πυροσβεστικά συνεργεία της Βαρκελώνης έφτασαν στο σημείο και η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο, το ζευγάρι δήλωσε ότι συνέχισε τη βόλτα του όπως είχε προγραμματίσει, «σαν να ήταν μια κανονική μέρα».

Τόσο η Smith όσο και ο σύζυγός της χαρακτηρίστηκαν «ήρωες» από τα τοπικά μέσα, αν και οι ίδιοι είπαν ότι απλώς έκαναν αυτό που έπρεπε. Ήταν αναμφίβολα μια επεισοδιακή μέρα που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή, όταν διηγούνται ιστορίες από τον μήνα του μέλιτος.

Related posts

Ξυπνάτε 3 με 4 τα ξnμερώματα κάθε νύχτα; Συμβαiνει σε πoλλούς – Τι λέει ειδικóς για το περiεργο φαινóμενο

Δεν θα δουλέψει ξανά στη ζωή Τούλα: Ο υπερτυχερός που μόλις κέρδισε 7.000.000 ευρώ στο Τζόκερ

Το Βόρειο Σέλας που μάγεψε και τη Θεσσαλονίκη επιστρέφει – Πού θα είναι ορατό