Αλιβέρι Εύβοιας: Σοκ με παράνομο πάρτι γενεθλίων 10 ατόμων – Σε έξαλλη κατάσταση οι γείτονες

Αλιβέρι Εύβοιας: Σοκ με παράνομο πάρτι γενεθλίων 10 ατόμων – Σε έξαλλη κατάσταση οι γείτονες

Αλιβέρι Εύβοιας: Ούτε μάσκες, ούτε αποστάσεις, ούτε και ενδιαφέρον για τον κορονοϊό τριγύρω μας

Αλιβέρι Εύβοιας: Δεν έχουν τελειωμό τα παράνομα πάρτι και γενικότερα οι παράνομοι συνωστισμοί στην Ελλάδα εν μέσω lockdown. Όσα μέτρα κι αν πάρει η κυβέρνηση και όσες παρακλήσεις και να κάνουν οι λοιμωξιολόγοι. Πάντα θα υπάρχουν εκείνοι που θα αψηφούν τα πάντα. Ακόμα και τον κίνδυνο να κολλήσουν έναν ιό που έφερε μία ολόκληρη πανδημία παγκοσμίως και ύστερα να κολλήσουν τους οικείους τους.

Αυτή τη φορά, μία νεαρή κοπέλα που είχε γενέθλια, αποφάσισε ότι είναι η σωστή συγκυρία να τα γιορτάσει κανονικά. Γι’ αυτό και κάλεσε 10 άτομα σπίτι της για να κάνουν κορονοπάρτι. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Αλιβέρι στην Εύβοια με τους γείτονες να είναι έξαλλοι με το γεγονός.

Αναγνώστης του eVima.gr, πραγματοποίησε καταγγελία, λέγοντας ότι στο εν λόγω σπίτι υπήρχε έντονη κινητικότητα από τις απογευματινές ώρες. Αργότερα, άρχισαν να έρχονται οι καλεσμένοι, σύνολο 10, και από μία στιγμή και μετά η μουσική ήταν στην διαπασών.

Φυσικά, διασκέδαζαν όλοι μαζί, χωρίς να φορούν μάσκες και να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις, λες και ο κορονοϊός μας έχει αφήσει χρόνους και είναι όλα καλά.

Αλιβέρι Εύβοιας: Σοκ με παράνομο πάρτι γενεθλίων 10 ατόμων – Σε έξαλλη κατάσταση οι γείτονες

Δείτε τι άλλο ανέφερε ο καταγγέλλων για το περιστατικό του παράνομο πάρτι γενεθλίων 10 ατόμων στο Αλιβέρι στην Εύβοια

Ο καταγγέλλων πρόσθεσε ακόμα στο eVima.gr «Στην επαρχία ανησυχούμε με την κατάσταση που επικρατεί σε όλη την Ελλάδα το μόνο που ζητάμε από τους νέους είναι να είναι πιο προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα.

Όλοι έχουμε δικούς μας ανθρώπους που βρίσκονται σε ευπαθείς ομάδες, οι ΜΕΘ του νοσοκομείου Χαλκίδας έχουν είδη γεμίσει τι θα γίνει αν κάποιος δικός άνθρωπος χρειαστεί νοσήλια. Σας παρακαλώ πολύ δείξτε κατανόηση και προσέξτε για όσο ακόμα κρατήσει όλο αυτό που περνάμε».

Προτεινόμενα