Άλκης Καμπανός: Οι γονείς του 19χρονου προχώρησαν σε αγωγή κατά του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Λέων

by Newsroom i-diakopes.gr
Άλκης Καμπανός: Οι γονείς του 19χρονου προχώρησαν σε αγωγή κατά του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Λέων

Άλκης Καμπανός: Οι γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Λέων

Μέσω του δικηγόρου τους, Αλέξη Κούγια, οι γονείς του Άλκη Καμπανού ανακοίνωσαν πως στρέφονται νομικά κατά του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Λέων. Ειδικότερα, οι γονείς κατηγορούν τον παρουσιαστή – δημοσιογράφο πως «παρέβη κάθε ηθικό κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας». Ακολουθεί η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια.

«Η ιδιαίτερα αξιοπρεπής χαροκαμένη οικογένεια του αείμνηστου Άλκη Καμπανού, παρακολούθησε σήμερα το πρωί την αηθέστατη προσπάθεια του «γνωστού» Γιώργου Λιάγκα να «ξεπλύνει» την εντελώς ανήθικη προσπάθεια του περιφερομένου ιδιώτου ιατροδικαστού, αποφοίτου Ιταλικού πανεπιστήμιου (πήρε πτυχίο σε ηλικία 30 ετών και ειδικότητα ιατροδικαστού σε ηλικία 39 ετών από τη γνωστή Σπηλιοπούλου), Γρήγορη Λέων να εισπράξει παχυλότατη αμοιβή, ο οποίος διέψευσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης την Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ κα Κοβάτση, η οποία στην κατάθεσή της ήτο κατηγορηματική ότι και οι 12 κατηγορούμενοι χτύπησαν με ρόπαλα και με σίδερα και μαχαίρωσαν με δρεπάνι, μαχαίρι katambit, αλλά και άλλα μαχαίρια τον αείμνηστο Άλκη Καμπανό.

Άλκης Καμπανός: Οι γονείς του 19χρονου προχώρησαν σε αγωγή κατά του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Λέων

Άλκης Καμπανός: Ο Αλέξης Κούγιας για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Με την ανωτέρω συμπεριφορά του ο Γιώργος Λιάγκας παρέβη κάθε ηθικό κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στα τηλεδικαστήρια, τα οποία διεξάγει καθημερινά, και κατασκεύασε μαζί με τον Λέων μία εντελώς μεροληπτική εκπομπή, προσβάλλοντας τη μνήμη του Άλκη.

Η οικογένεια του αείμνηστου Άλκη έδωσε την εντολή στον επικεφαλής του γραφείου μας, κο Αλέξη Κούγια, να στραφεί με κάθε νόμιμο μέσο τόσο εναντίον του Λιάγκα, όσο και εναντίον του Λέων για όλη αυτήν την προσπάθεια παραπλανήσεως της ελληνικής κοινωνίας, χωρίς έστω μια αίσθηση ντροπής και με παντελή έλλειψη σεβασμού στον αείμνηστο Άλκη.

Αθήνα, 7/04/2023
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξης Κούγιας»

Προτεινόμενα