Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Έγινε ανάδοχος ενός παιδιού από την Κένυα

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Έγινε ανάδοχος ενός παιδιού από την Κένυα

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Έγινε ανάδοχος παιδιού

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Με αφορμή τη χθεσινή «Παγκόσμια ημέρα Αναδοχής», η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είναι ανάδοχος ενός αγοριού από την Κένυα.

Συγκεκριμένα, δημοσιοποίησε ότι έχει υιοθετήσει τον μικρό Clemens, ο οποίος μεγάλωνε στις φυλακές Να Κούρου και εξομολογήθηκε το πόσο γεμάτη νιώθει με αυτή την κίνηση, ενώ μοιράστηκε φωτογραφίες από το ταξίδι που είχε κάνει στην Κένυα το 2017 και ανυπομονεί να ξαναβρεθεί εκεί όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Έγινε ανάδοχος ενός παιδιού από την Κένυα

Παγκόσμια ημέρα αναδοχής και για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

«Το να κάνεις το καλό όσο μακρυά και αν βρίσκεται είναι άποψη ζωής. Το να βρίσκεις συμπαραστάτες στο ίδιο μήκος Κύματος είναι ΕΥΤΥΧΙΑ, το να γίνεις Ανάδοχος ενός παιδιού είναι ΕΥΛΟΓΙΑ»

«Ο Εθελοντισμός είναι η ύψιστη προσφορά στον άνθρωπο γιατί η γη είναι μικρή και μπορείς μα προσφέρεις παντού. Στηρίζω το ίδρυμα «ΣΟΦΙΑ για τα παιδιά» εδώ και χρόνια, γιατί επιτελεί ένα συγκλονιστικό και πολύπλευρο έργο στη Κύπρο και στη Κενυα»

«Υιοθέτησα τον μικρό Clemens ένα παιδί που μεγάλωνε στις φυλακές Να Κούρου (Κένυα) και Τώρα είναι στην αγκαλιά του Ορφανοτροφείου Μακάριος στη Κένυα»

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Έγινε ανάδοχος ενός παιδιού από την Κένυα

«Αυτά που είδα και ένιωσα αυτά που με άγγιξαν δεν περιγράφονται με λόγια. Με την υιοθεσία κάνεις ένα δώρο στη ψυχή σου, το κυριότερο όμως είναι ότι κάνεις ένα παιδί ευτυχισμένο και του δίνεις διάδρομο απογείωσης στη ζωή του»

Παγκόσμια Μερα Αναδοχής 31/5/2021

«Οι φωτογραφίες είναι από το ταξίδι μας εκει ….το 2017. Θα ξαναπάμε μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες …Κάντε και σεις ένα δώρο στη ψυχή σας. Καλή μερα !!! ΥΓ το κοριτσάκι στην τριτη φωτογραφία τραγουδάει σε άπταιστα ελληνικά την Σωτηρία της ψυχής … για να με ευχαριστήσει ……….. το ωραιότερο δώρο ……..».

Προτεινόμενα