Aλλάζει για πάντα η ζωή της μικρής Λυδίας: Xαμογελάει από ψηλά η Kάρολαϊν με την κίνηση των γονιών της

Γλυκά νερά: Στις Φιλιππίνες η μικρή Λυδία με τους παππούδες της

Η αδικοχαμένη Καρολάιν Κράουτς χαμογελάει από ψηλά με την απόφαση που πήραν οι γονείς της να πάρουν την μικρή Λυδία στις Φιλιππίνες. Η δύο ετών Λυδία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, βρίσκεται στην αδελφή της Κάρολαιν στην Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς με αυτήν τους την απόφαση έδειξαν ξεκάθαρα πως θέλουν η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον μακριά από όσα θυμίζουν την αποτρόπαιη δολοφονία της μητέρας της.

Η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράουτς δεν μπορούν να ξεχάσουν το θέατρο που έπαιζε για 37 ολόκληρες ημέρες ο δολοφόνος της κόρης τους και πατέρας της δίχρονης Λυδίας, ούτε τον φρικιαστικό τρόπο με τον οποίον σκότωσε τη μοναχοκόρη τους.

Γλυκά Νερά: Η αδελφή της Κάρολαιν θα μεγαλώσει την μικρή Λυδία

Προτεραιότητα για την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν είναι να μεγαλώσει η δύο ετών Λυδία με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα, στην Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Ακόμη σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού ενώ ο πατέρας της πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

Αναφορικά με τη δικαστική απόφαση που προβλέπει οι γονείς του 35χρονου πιλότου να βλέπουν τη μικρή Λυδία τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα 10:00 το πρωί με 2:00 το μεσημέρι αναμένεται να κατατεθεί αίτημα προς το δικαστήριο να γίνεται η επικοινωνία μέσω skype.

Σύμφωνα λοιπόν με το TheNewspaper.gr η Σούζαν Κράουτς μαζί με την Λυδία από το βράδυ της Κυριακής βρίσκονται στη Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό