Αλμυρός θλίψη: Νεκρός 39χρονος Πυροσβέστης εν ώρα υπηρεσίας – Έτσι έχασε τη ζωή του

by Newsroom i-diakopes.gr
Αλμυρός θλίψη: Νεκρός 39χρονος Πυροσβέστης εν ώρα υπηρεσίας – Έτσι έχασε τη ζωή του

Αλμυρός θλίψη: 39χρονος Πυροσβέστης απεβίωσε εν ώρα υπηρεσίας.

Αλμυρός θλίψη: Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στον Αλμυρό, διότι στις 12.30 το μεσημέρι, την ώρα που γινόταν πλύση στο οδοστρώμα, ένας πυροσβέστης έχασε τη ζωή του! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το magnesianews.gr, οι πυροσβέστες δέχθηκαν κλήση για απάντληση νερών σε σπίτι στον Αλμυρό. Κατά τη διάρκεια της άντλησης και υπό άγνωστες συνθήκες, η μάνικα έφυγε από τον έλεγχο ενός πυροσβέστη και με δύναμη έδωσε το μοιραίο χτύπημα στο κεφάλι του 39χρονου πυροσβέστη. Αυτό το χτύπημα αποδείχθηκε ότι προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατο του πυροσβέστη.

Θλίψη στην περιοχή του Αλμυρού: Πυροσβέστης πέφτει νεκρός εν ώρα υπηρεσίας.

Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που κατέβαλλαν οι συνάδελφοι του, ο 39χρονος άτυχος πυροσβέστης έχασε αμέσως την επαφή με το περιβάλλον. Έπειτα πραγματοποιήθηκε η άμεση μεταφορά του άτυχου άντρα στο κέντρο Υγείας στην περιοχή του Αλμυρού. Εκεί πέρα διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι ο 39χρονος πυροσβέστης είχε χάσει τη ζωή του πριν φτάσει στο κέντρο Υγείας.

Αλμυρός θλίψη: Νεκρός 39χρονος Πυροσβέστης εν ώρα υπηρεσίας – Έτσι έχασε τη ζωή του

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φαίνεται ότι η μάνικα που χειριζότανε ο συνάδελφος του ήταν η αιτία να δώσει το μοιραίο χτύπημα στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού του. Όταν η μάνικα ξέφυγε από τον έλεγχο του συναδέλφου του, τον βρήκε σ’ αυτό το σημείο του κεφαλιού. Με αποτέλεσμα ότι τραυματίστηκε ακαριαία και έπεσε ανάσκελα πίσω στο οδόστρωμα.

Ακόμα είναι σε αναμονή για να πραγματοποιηθεί η νεκροψία και η νεκροτομή, ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Προτεινόμενα