Αλόννησος: Ο δήμαρχος μετέφερε ο ίδιος ασθενή με κορονοϊό με ασθενοφόρο γιατί το νησί δεν έχει οδηγό

Αλόννησος: Δείτε τι κατήγγειλε ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Βαφίνης

Αλόννησος: Ένα απίστευτο περιστατικό περιέγραψε νωρίτερα σε τηλεοπτική εκπομπή ο Δήμαρχος Αλοννήσου. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ανέφερε σε εκπομπή στο MEGA ότι αναγκάστηκε να ματαφέρει ο ίδιος ασθενή με κορονοϊό με ασθενοφόρο, καθώς στο νησί δεν υπάρχει οδηγός!

Ο κ. Πέτρος Βαφίνης ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος κάτοικος του νησιού ο οποίος είναι θετικός στον κορονοϊό, παρουσίασε επιδείνωση. Χρειάστηκε λοιπόν η άμεση διακομιδή του στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Ο ασθενής χρειαζόταν να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο του Βόλου.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο, εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών «ήταν αδύνατον να ταξιδέψει ο ασθενής με πλωτό σκάφος και έτσι στήθηκε επιχείρηση αεροδιακομιδής με ελικόπτερο Super Puma που ξεκίνησε από τη Χίο με ενδιάμεσο σταθμό τη Σκιάθο».

Επειδή όμως στο νησί δεν υπάρχει διασώστης του ΕΚΑΒ, αναγκάστηκε ο ίδιος ο Δήμαρχος να αναλάβει χρέη οδηγού και να οδηγήσει το ασθενοφόρο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος «Στο νησί εδώ και χρόνια υπάρχει μόνο ένας οδηγός ασθενοφόρου. Ο οποίος εργάζεται στην πρωϊνή βάρδια, μέχρι τις 3 το μεσημέρι».

Αλόννησος: Ο Δήμαρχος οδήγησε ασθενοφόρο για να μεταφέρει ασθενή

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τα όσα καταγγέλει ο Δήμαρχος Αλοννήσου για τη μη ύπαρξη οδηγού ασθενοφόρου στο νησί

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα