Αμφιλοχία τραγωδία: Σοκ με 42χρονο άνδρα που αγνοούνταν και βρέθηκε σε δέντρο απαγχονισμένος

Αμφιλοχία τραγωδία: Ο άνδρας βρέθηκε μόλις 300 μέτρα μακριά από το σπίτι του

Αμφιλοχία τραγωδία: Σοκ έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας με την είδηση θανάτου ενός ανθρώπου. Πρόκειται για έναν 42χρονο άνδρα ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα της Πέμπτης 11/3. Δυστυχώς, ο άνδρας εντοπίστηκε σε απόσταση 300 μέτρων από το σπίτι του απαγχονισμένος σε δέντρο.

Στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης 11/3 δηλώθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αμφιλοχίας η εξαφάνισή του. Ο άνδρας εξαφανίστηκε από την περιοχή Καστρί στην οποία και διέμενε. Έφυγε από το σπίτι του στις 15:00 το μεσημέρι χωρίς να έχει μαζί το τηλεφωνό του. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Η πυροσβεστική αναφέρει σε ανακοίνωσή της «Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας άνδρας στην περιοχή Καστρί Αριάδας του Δήμου Αμφιλοχίας. Επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με διασωστικό σκύλο της 6ης ΕΜΑΚ και 2 οχήματα, ως συνδρομή στην ΕΛ.ΑΣ».

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 42χρονος αφαίρεσε τη ζωή του, δεν είναι ακόμα γνωστές.

Πέρα από την τραγωδία στην περιοχή της Αμφιλοχίας, φωτιά ξέσπασε στο κέντρο της Αθήνας

Στο Κέντρο της Αθήνας ξέσπασε πριν λίγη ώρα φωτιά σε ισόγειο αποθηκευτικού χώρου. Η αποθήκη είναι στην οδό Κτενά 12 και η φωτιά ξέσπασε στη 13:30 το μεσημέρι. Στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ευτυχώς η φωτιά ήταν μικρής έντασης.

Related posts

Πάσχα: Ακρίβεıα και στο αρνί – Αuτή θα είναι η τıμή του το κιλό φέτος

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Μπάνιο χωρίς παράθυρο: Αυτό είναι το έξυπνο κόλπο για να το κάνετε να μυρίζει πάντα φρεσκάδα