«Αν το παιδί μεγαλώσει και πάει και τους καθαρίσει όλους, θα φταίει;»: Το ξέσπασμα της χήρας του θύματος στην Κρήτη

by Τόνια Τζαφέρη
«Αν το παιδί μεγαλώσει και πάει και τους καθαρίσει όλους, θα φταίει;»: Το ξέσπασμα της χήρας του θύματος στην Κρήτη

Kρήτη: Σπάει την σιωπή της η σύζυγος του δολοφονημένου 22χρονου Κωστή

Τραγική είναι η εξέλιξη που έχουν λάβει τα πράγματα στον Μυλοπόταμο Κρήτης μετά την δολοφονία του 22χρονου Κωστή, από 44χρονο. Για πρώτη φορά η σύζυγος του 22χρονου νεκρού Κωστή σπάει την σιωπή της.

«Του την είχαν στημένη», λέει η χήρα του 22χρονου που δολοφονήθηκε στον Μυλοπόταμο, στην Κρήτη, από έναν 44χρονο συγχωριανό του.

«Αν το παιδί μεγαλώσει και πάει και τους καθαρίσει όλους, θα φταίει;»: Το ξέσπασμα της χήρας του θύματος στην Κρήτη

Μιλώντας στην εκπομπή Live news του Νίκου Ευαγγελάτου, η γυναίκα του 22χρονου Κωστή, Στέλλα Δερμιτζάκη, είναι συντετριμμένη. Κρατά σφιχτά το μωρό στην αγκαλιά της και ξεσπά: «Τι θα του πω όταν μεγαλώσει; Πού είναι ο πατέρας του; Τι θα του πω, ότι τον σκότωσε ένας από το χωριό; Άμα μεγαλώσει και πάρει την τρέλα του πατέρα του και πάει και τους “καθαρίσει” όλους, το παιδί θα φταίει; Αυτό θα συνεχίζεται; Θα φοβόμαστε να μην κυκλοφορούμε στο Ρέθυμνο;».

Το ξέσπασμα της συζύγου του 22χρονου Κωστή από την Κρήτη

«Τι άλλο θέλουν; Ευχαριστήθηκαν τώρα που ”πήραν” τον άντρα μου; Τον γυρίζουν πίσω; Αυτός και μέσα στη φυλακή να είναι θα τα χαρεί τα παιδιά του. Εμένα τι θα κάνει;», είπε με οργή. «Του την είχαν στημένη» είπε η γυναίκα, και μάλιστα δεν παρέλειψε να τονίσει ότι είχαν γίνει και άλλες απόπειρες κατά της ζωής του συζύγου της.

Η ίδια μάλιστα δηλώνει βέβαιη πως, αν το άγριο φονικό δεν συνέβαινε ακριβώς εκείνη τη στιγμή, θα γινόταν κάποια άλλη φορά, κι αυτό γιατί, όπως λέει: «Του την είχαν στημένη. Αν δεν το έκαναν την Κυριακή, θα το έκαναν άλλη φορά. Είχαν ξανακάνει απόπειρα. Ο αδελφός του φονιά πήγε να χτυπήσει εμένα».

«Γιατί τον σκότωσε»;

Δολοφονία Κρήτη: Παράλληλα, η χήρα του 22χρονου αναρωτήθηκε για τα αίτια που οδήγησαν στη δολοφονία του.

«Δεν ξέρουμε για ποιον λόγο έγινε, θέλουμε να βγει ο δράστης και να πει γιατί το έκανε. Δεν τον ήθελαν να είναι ευτυχισμένος. Ήθελαν να είναι μόνος του, έρημος, και να τον κάνουν ό,τι θέλουν».

Επίσης, ισχυρίστηκε με βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο σύζυγός της να έβρισε την οικογένεια του δράστη, καταρρίπτοντας έτσι τους ισχυρισμούς του 44χρονου θύτη ότι έκανε το φονικό γιατί «θόλωσε το μυαλό του», επειδή ο 22χρονος έβρισε σκαιότατα τον ίδιο και την οικογένειά του.

Προτεινόμενα