Ανάληψη Θεσσαλονίκης: Μπαρ-καμπαρέ λειτουργούσε κανονικά εν μέσω lockdown

Ανάληψη Θεσσαλονίκης: Στον ιδιοκτήτη της επιχείρισης επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ

Ανάληψη Θεσσαλονίκης: Σοκ με νυχτερινό κέντρο που λειτουργούσε κανονικά παρά τω νόμω στη διάρκεια του lockdown. Πρόκειται για μπαρ-καμπαρέ στην Ανάληψη στη Θεσσαλονίκη. Στο νυχτερινό κέντρο πραγματοποιήθηκε έφοδος από την αστυνομία νωρίς τα ξημερώματα. Στο εσωτερικό εντοπίστηκαν ο ιδιοκτήτης 58 ετών, 7 εργαζόμενες και 1 θαμώνας.

Το νυχτερινό κέντρο διέθετε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στον εξωτερικό χώρο. Για να μπορεί να μπει κάποιος στο εσωτερικό του μαγαζιού, πρέπει να επικοινωνήσει με άτομο που είναι μέσα, ώστε να ξεκλειδώσει την πόρτα. Επίσης, δε διέθετε πρόσοψη τζαμαρίας, οπότε δεν ήταν δυνατό να δει κανείς το εσωτερικό.

Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα. Καθώς και για παραβίαση του νόμου για την πρόληψη ασθενειών και απείθεια. Στις εργαζόμενες και το θαμώνα βεβαιώθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ. Από την έφοδο και την έρευνα, κατασχέθηκε το καταγραφικό μηχάνημα που λειτουργούσε χωρίς άδεια.

Ανάληψη Θεσσαλονίκης: Μπαρ-καμπαρέ λειτουργούσε κανονικά

Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου που λειτουργούσε κανονικά στην Ανάληψη στη Θεσσαλονίκη αρνήθηκε να ανοίξει στην αστυνομία

Οι αστυνομικές αρχές είχαν λάβει πληροφορίες ότι το εν λόγω νυχτερινό κέντρο λειτουργεί κανονικά εν μέσω lockdown. Έτσι, αστυνομικοί του τμήματος Χαριλάου-Ανάληψης προσέγγισαν το σημείο για έλεγχο. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη να ανοίξει, αλλά εκείνος τους αγνόησε.

Έπειτα, ενημερώθηκε εισαγγελέας και με εντολή του οι αστυνομικοί είχαν άδεια να μπουν στην επιχείριση. Στο σημείο ήρθε κλειδαράς που μετά από 2 ώρες άνοιξε την πόρτα και μπήκαν μέσα οι αστυνομικοί.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα