Αναστάτωση στις Σέρρες: Έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό στο σπίτι και πέθανε μπροστά στη γυναίκα του

Σέρρες: Έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό στο σπίτι και μετά πέθανε μπροστά στη γυναίκα του

Τραγική είδηση στις Σέρρες έχει προκαλέσει αναστάτωση και ποίκιλες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία. Ο άτυχος άντρας έκανε το εμβόλιο και λίγη ώρα μετά κατέρρευσε.

Την ζωή του έχασε χθες (24-11-2021) ένας κάτοικος Σκουτάρεως στις Σέρρες, λίγη ώρα μετά το εμβόλιο για τον κορονοϊό που έκανε σπίτι του. Ο 60χρονος αμέσως μετά τον εμβολιασμό του με το πρόγραμμα «Εμβολιασμός κατ οίκον» δεν αισθάνθηκε καλά και λίγο αργότερα κατέληξε.

Αναστάτωση στις Σέρρες: Έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό στο σπίτι και πέθανε μπροστά στη γυναίκα του

Ο θάνατος του άτυχου άνδρα στην περιοχή των Σερρών μετά τον εμβολιασμό του

Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ που είχε ειδοποιηθεί, διαπίστωσε τον θάνατό του και μετέφερε την σορό του στο νοσοκομείο Σερρών για νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής και αναμένεται να δείξει από τι προήλθε ο θάνατος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiloges.tv, ο εκλιπών δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, αλλά ήταν υπέρβαρος. Το εμβόλιο έκανε ταυτόχρονα και η σύζυγός του, χωρίς ευτυχώς προβλήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από γιατρούς, ο θάνατός του, δεν σχετίζεται με το εμβόλιο, καθώς όπως λένε είναι πολύ σύντομος ο χρόνος του θανάτου από τη στιγμή που το έκανε. Σε κάθε περίπτωση αναμένονται απαντήσεις εντός της ημέρας.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo