Ανατριχιαστικές πληροφορίες για το φονικό: Σκότωσε τη γυναίκα του στην Καβάλα και πήγε για μονόζυγο σε παιδική χαρά

Καβάλα: Ανατριχιαστικές πληροφορίες για το φονικό

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 55χρονος και η 43χρονη μπήκαν στο φαρμακείο περίπου στις 17.00, κρατώντας καφέδες και κατέβασαν τα στόρια

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Πηγές του δήμου Νέστου Καβάλας, όπου διατηρούσε φαρμακείο η 43χρονη γυναίκα που βρήκε φριχτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου. Γείτονες και φίλοι περιέγραψαν τα όσα συνέβησαν πριν το φονικό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 55χρονος και η 43χρονη μπήκαν στο φαρμακείο περίπου στις 17.00, κρατώντας καφέδες και κατέβασαν τα στόρια. Από εκείνη την στιγμή κάνεις δεν είδε ξανά την άτυχη γυναίκα. Το μόνο που είδαν ήταν τον 55χρονο να βγαίνει από το φαρμακείο και να πηγαίνει σε παιδική χαρά λίγα μέτρα μακριά και να κάνει μονόζυγο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το φονικό της Καβάλας

Συγγενείς της μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, 6 και 10 ετών, ανησύχησαν καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις. Το ίδιο ανησύχησαν και οι κάτοικοι του χωριού Πηγές καθώς το φαρμακείο άνοιγε πάντα στις 17.30. Κάλεσαν την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο.

Λίγες ώρες αργότερα ο 55χρονος κάλεσε και αυτός την αστυνομία λέγοντας «έκανα κακό στη γυναίκα μου». Αστυνομικοί εντόπισαν την φαρμακοποιό χωρίς τις αισθήσεις της. Η 43χρονη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός καθώς ο σύζυγος της φέρεται να την στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια.

Ο 55χρονος φέρεται να προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετα την πράξη του κόβοντας τις φλέβες του, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και φρουρούμενος στο νοσοκομείο Καβάλας.

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο