Ανατροπή για τα Γλυκά Νερά: Η μεγάλη δικαίωση της Αγγελικής Νικολούλη τη βραδιά του φόνου

Αγγελική Νικολούλη: Βάσιμες οι υποψίες της, για την ύπαρξη συνεργού

Αγγελική Νικολούλη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη στυγνή δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς. Ο δολοφόνος και σύζυγος της, βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Ωστόσο, το μυστήριο με την άγρια δολοφονία της, δεν έχει λυθεί ακόμα.

Η κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας της Καρολάιν, ήρθε να φέρει τα πάνω-κάτω στην υπόθεση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δεχόταν η Ελένη Μυλωνοπούλου εκτιμάται ότι γίνονταν, είτε από τον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, είτε από συνεργό του. Η σύμβουλος επιβεβαίωσε πως ήταν σε συνεννόηση με την Αστυνομία από την αρχή για όσα υποστήριζε δημόσια. Αυτό φυσικά αποδεικνύει, ότι οι Αρχές υποπτεύονταν τον 32χρονο γυναικοκτόνο. Υπενθυμίζεται πως η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» είχε αφήσει υπόνοιες για συνεργό του πιλότου.

Οι υποψίες της Αγγελικής Νικολούλη για την ύπαρξη συνεργού στο έγκλημα

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκονται σοβαρές ενδείξεις για την ύπαρξη συνεργού στη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά. Η Αστυνομία αναζητεί τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν.

Η χρονική στιγμή κατά την οποία δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η Ελένη Μυλωνοπούλου είναι όταν πλέον είχε γίνει γνωστό, πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια. Όταν είχε δώσει πλήρη κατάθεση για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη. Στις κλήσεις αυτές, που γίνονται από άγνωστο αριθμό, ένας άνδρας την απειλούσε. Της έλεγε πως θα τη σκοτώσει, χωρίς να της δίνει άλλες εξηγήσεις.

Related posts

O πραγματικός λόγος που έχουν «παγώσει» οι σχέσεις του Κατερινόπουλου με τη Νικολούλη

Θαυμάστριες στέλνουν γράμματα στη φυλακή στο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Θα είναι έξω πριν καν τα 55: Τόσα χρόνια θα μείνει πραγματικά στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

«Δεν θα δει ποτέ τη Λυδία ο δολοφόνος – Αλλαγή στο επίθετο της για να μη συνδεθεί μαζί του», δηλώνει ο πατέρας της Καρολάιν

“Η φυλακή θα λυγίσει αυτό το απεχθές πλάσμα”: Ο πατέρα της Καρολάιν εναντίον του Αναγνωστόπουλου

Αγγελική Νικολούλη: Χωρίς ρετούς στο σώμα της και άβαφη – Αυτές είναι οι εικόνες που κυκλοφορούν και «κλείνουν στόματα»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αυτή είναι η γυναίκα που δηλώνει δημόσια ότι αισθάνεται έλξη για τον δολοφόνο

Απολογία Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «100 φορές την Κάρολαιν θα διάλεγα»

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία από την στυγερή δολοφονία της Καρολάιν – Πως άφησε το σπίτι ο Αναγνωστόπουλος