Ανατροπή για τα Γλυκά Νερά: Η μεγάλη δικαίωση της Αγγελικής Νικολούλη τη βραδιά του φόνου

Αγγελική Νικολούλη: Βάσιμες οι υποψίες της, για την ύπαρξη συνεργού

Αγγελική Νικολούλη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη στυγνή δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς. Ο δολοφόνος και σύζυγος της, βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Ωστόσο, το μυστήριο με την άγρια δολοφονία της, δεν έχει λυθεί ακόμα.

Η κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας της Καρολάιν, ήρθε να φέρει τα πάνω-κάτω στην υπόθεση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δεχόταν η Ελένη Μυλωνοπούλου εκτιμάται ότι γίνονταν, είτε από τον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, είτε από συνεργό του. Η σύμβουλος επιβεβαίωσε πως ήταν σε συνεννόηση με την Αστυνομία από την αρχή για όσα υποστήριζε δημόσια. Αυτό φυσικά αποδεικνύει, ότι οι Αρχές υποπτεύονταν τον 32χρονο γυναικοκτόνο. Υπενθυμίζεται πως η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» είχε αφήσει υπόνοιες για συνεργό του πιλότου.

Οι υποψίες της Αγγελικής Νικολούλη για την ύπαρξη συνεργού στο έγκλημα

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκονται σοβαρές ενδείξεις για την ύπαρξη συνεργού στη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά. Η Αστυνομία αναζητεί τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν.

Η χρονική στιγμή κατά την οποία δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η Ελένη Μυλωνοπούλου είναι όταν πλέον είχε γίνει γνωστό, πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια. Όταν είχε δώσει πλήρη κατάθεση για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη. Στις κλήσεις αυτές, που γίνονται από άγνωστο αριθμό, ένας άνδρας την απειλούσε. Της έλεγε πως θα τη σκοτώσει, χωρίς να της δίνει άλλες εξηγήσεις.

Related posts

Αuτός είναι ο κατάλογος αμαρτıών της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Τpαγıκό, ήταν μόνο 19 χρονών: 33χρονος έβγαλε για φαγnτό φοıτήτρıα, τη σκóτwσε και μετά τη δiαμέλıσε με πρiόνı

Πριν λίγο ασύλληπτη τpαγωδiα που δεν χωράει ο νους στο Πασαλιμάνι