Ανατροπή μεγατόνων: Ποιος δολοφόνησε τον Καρολάιν στα Γλυκά Νερά;

Ανατροπή μεγατόνων: Ποιος είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν;

Ανατροπή μεγατόνων: Κοντά στον δολοφόνο της άτυχης 20χρονης από τα Γλυκά Νερά. Η Καρολάιν βρήκε μαρτυρικό θάνατο από πνιγμό, δίπλα στο 11 μηνών βρέφος της. Οι αδίστακτοι ληστές την στραγγάλισαν μέχρι θανάτου.

Μέχρι και σήμερα δεν υπήρχαν στοιχεία ικανά να οδηγήσουν στους δράστες του στυγερού εγκλήματος. Στη σορό της άτυχης κοπέλας δε βρέθηκαν ίχνη DNA ή πάλης, γεγονός που έφερνε τις έρευνες σε αδιέξοδο.

Τα δεδομένα ανατρέπονται – Κοντά στον δολοφόνο οι Αρχές.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», οι αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχουν στα χέρια τους ευρήματα ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις προέκυψαν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Οι εξελίξεις φέρνουν τον 32χρονο πιλότο ξανά για κατάθεση στις Αρχές. Τα νέα στοιχεία θα τεθούν υπόψην του συζύγου της άτυχης Καρολάιν και οι αστυνομικοί θα τον ενημερώσουν για την πορεία των ερευνών αλλά και πού οδηγούνται αυτή τη φορά.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Tlive» στον ALPHA, οι αρχές πήραν τον 32χρονο πιλότο από το νεκροταφείο Αλοννήσου. Ο πιλότος βρισκόταν εκεί για το μνημόσυνο της 20χρονης Καρολάιν, που έχασε τη ζωή της πριν από περίπου έναν μήνα.

Η ανατροπή μεγατόνων στο «Tlive»

Related posts

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη