Ανδρέας Λοβέρδος: Έξαλλος με σερβιτόρο που δεν είχε εμβολιαστεί

by Τόνια Τζαφέρη

Ανδρέας Λοβέρδος: Έξαλλος με σερβιτόρο που δεν είχε εμβολιαστεί

Ανδρέας Λοβέρδος: Ο Λοβέρδος δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει για τις απόψεις του, περί εμβολιασμών. Και μάλιστα, εκφράζοντας την άποψη του για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς: «Είμαι ο πρώτος βουλευτής που τον περασμένο Νοέμβριο, ζήτησα δημοσίως από το βήμα της Βουλής να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμόςhttps://admin.i-diakopes.gr/label/andreas-loverdos/. Κυρίως για τους εργαζόμενους στον κλάδο της υγείας».

Όπως πρόσθεσε, «ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν είναι καθόλου αντισυνταγματικός. Διότι το Σύνταγμα, στο άρθρο 21 παράγραφος 3, επιβάλλει την προστασία της δημόσιας υγείας. Και ερμηνεύοντας το Σύνταγμα είναι πεντακάθαρο ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των υγειονομικών είναι συνταγματικά επιτρεπτός».

Ανδρέας Λοβέρδος: Έξαλλος με σερβιτόρο που δεν είχε εμβολιαστεί

«Αυτό», συνέχισε, «προϊόντος του χρόνου επεκτάθηκε και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων, δηλαδή σε εκπαιδευτικούς. Στα Σώματα Ασφαλείας, σε εργαζόμενους στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Στα ξενοδοχεία, σε οδηγούς λεωφορείων. Τώρα λοιπόν που πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα, η κυβέρνηση επιβάλλεται να προχωρήσει στον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων κατηγοριών πολιτών».

Και κατέληξε: «Συνταγματικώς ανεπίτρεπτο θα ήταν να πεις εμβολιάζονται όλες και όλοι, δηλαδή 11 εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες».

Και έχοντας κατά νου, όλα αυτά δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση που πήγε και τα έβαλε με σερβιτόρο, ο οποίος δεν είχε εμβολιαστεί.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Αντρέα Λοβέρδου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα