Ανείπωτη θλίψη για τον 35χρονο Αλέκο: Ο άνδρας αποφάσισε να φύγει από τη ζωή με τον πιο τραγικό τρόπο

Αυτοκτονία: 35χρονος πατέρας έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Σίβα του Δήμου Φαιστού από τον τραγικό θάνατο του 35χρονου Αλέκου Χριστοφάκη. Η κηδεία του 35χρονου άνδρα θα γίνει αύριο Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου στις 3 το απόγευμα στον Άγιο Ιωάννη Σίβα του Δήμου Φαιστού.

Ο 35χρονος άνδρας είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας που φεύγει από την ζωή σε νεαρή ηλικία, καθώς και ο αδελφός του είχε δολοφονηθεί πριν από περίπου έξι χρόνια στο εξωτερικό, όπου διέμενε, ενώ και η αδελφή του είχε χάσει την ζωή της σε μικρή επίσης ηλικία σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο 35χρονος έβαλε τέλος στην ζωή του με τραγικό τρόπο

Ο άνδρας σε χωριό της Μεσαράς αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωής του χτες Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία σε χωριό της Μεσαράς του νομού Ηρακλείου, καθώς κάτοικος της περιοχής, αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο.

Ειδικότερα, μία ακόμα αυτοκτονία έχει συγκλονίσει την Κρήτη. Αυτή την φορά χωριό στην περιοχή της Μεσαράς, με τις πληροφορίες του neakriti.gr, να κάνουν λόγο για έναν 35χρονο άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα στην οικία του νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, 15 Δεκεμβρίου.

Τον αυτόχειρα εντόπισαν συγγενικά του πρόσωπα, που ειδοποίησαν τις αρχές. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι εκλήθη το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς ο άνδρας είχε καταλήξει.

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη