Ανείπωτη τραγωδία λίγο πριν την Πρωτοχρονιά: Πέθανε το 2,5 ετών κοριτσάκι που έδινε μάχη με τον κορονοϊό

Μικρή Ευαγγελία: Πένθος στην οικογένειά της

Η οικογένεια της μικρής Ευαγγελίας, βυθίστηκε στο πένθος, όταν πέθανε σε ηλικία μόλις 2,5 ετών από τις επιπλοκές του κορονοϊού. Το κοριτσάκι διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου είχε μεταφερθεί δύο ημέρες αφότου νόσησε με Covid-19 και ενώ οι γιατροί έδωσαν για τρεις ώρες μάχη να το κρατήσουν στη ζωή.

Διασωληνωμένη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα.

Η Ευαγγελία νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, όμως, δεν τα κατάφερε.

Ο πατέρας της μικρής συγκλόνισε όταν μίλησε για την περιπέτεια του κοριτσιού.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πατέρας του παιδιού είπε ότι οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως το κορίτσι είχε 1% πιθανότητες να καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή, καθώς οι επιπλοκές από τον κορονοϊό διέλυσαν σταδιακά διάφορα συστήματα του οργανισμού του.

Μπαμπάς 2,5 ετών κοριτσιού: «Αντέχει η καρδούλα του»

«Το παιδί από τον κορονοϊό έχει μαζέψει υγρό στο κρανίο. Η φλεγμονή δεν είναι στο δεξί ή στο αριστερό ημισφαίριο, αλλά είναι στον κεντρικό άξονα του κρανίου και δεν μπορούν οι γιατροί να κάνουν κάτι γι’ αυτό. Παραλύει το νευρικό σύστημα του παιδιού σιγά – σιγά. Το παιδί είναι δυνατό, αντέχει η καρδούλα του» είχε πει με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του κοριτσιού, λέγοντας πως προσεύχονται όλοι για να ζήσει.

Ο πατέρας, μιλώντας με λυγμούς, είχε ευχαριστήσει τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Κορίνθου και όλους όσοι προσεύχονταν μαζί με την οικογένεια για να καταφέρει το κοριτσάκι να κερδίσει την μάχη για την ζωή του.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη