Ανείπωτη τραγωδία: Πέθανε ο Κυριάκος μόλις 24χρονών παλικάρι σε φρικτό τροχαίο

Λευκωσία: Έφυγε από τη ζωή ο 24χρονος Κυριάκος Όξυνος

Την θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του 24χρονου Κυριάκου Όξυνου από την Εγκωμη. Δυστυχώς ο 24χρονος άφησε τη τελευταία του πνοή μετά από θανατηφόρο δυστύχημα.

Η θανατηφόρα σύγκρουση, συνέβη δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή, σε κάποιο σημείο της λεωφόρου (έναντι Μετοχίου Κύκκου), κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, ανέβηκε μερικώς στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου και στη συνέχεια προσέκρουσε σε παρακείμενο δέντρο.

Ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα, υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο άτυχος Κυριακός αποτελούσε πιστός οπαδός της ομάδας της Λευκωσίας, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στις ακαδημίες της ομάδας της Λευκωσίας.

Λευκωσία: Η ανακοίνωση της ομάδας για τον Κυριάκο

Δυστυχώς αργά εψές το βράδυ έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, πρόωρα και άδικα ένας νεαρός πιστός οπαδός της ομάδας μας, Κυριάκος Όξυνος, σε ηλικία μόλις 24 χρονών.

Αρκετοί από εμάς τον γνωρίσαμε είτε στις κερκίδες είτε στις ακαδημίες της αγαπημένης μας ομάδας στις οποίες ήταν μέλος. Είναι πραγματικά κρίμα να χάνονται νέοι συνάνθρωποι μας με αυτό τον τρόπο.

Αιωνία του η μνήμη κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Στέλνουμε από την πλευρά μας, τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους.​

Σε ανακοίνωση της η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης αναφέρει ότι «για το μεγάλο ταξίδι έφυγε τα χαράματα ο Κυριάκος Όξινος, κολυμβητής του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας.

Ο 24χρονος Κυριάκος έχασε την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τους γονείς του, τον αδελφό του, τους φίλους του και την οικογένεια της κολύμβησης», αναφέρει η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Κυριάκου».

Σημειώνεται πως, η θανατηφόρα σύγκρουση, συνέβη δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή, σε κάποιο σημείο της λεωφόρου (έναντι Μετοχίου Κύκκου), κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, ανέβηκε μερικώς στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου και στη συνέχεια προσέκρουσε σε παρακείμενο δέντρο.

Ακολούθως, ο άτυχος 24χρονος απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα, υπέκυψε στα τραύματά του.

Tην ίδια ώρα, φίλοι του άτυχου νεαρού τον αποχαιρετούν με μηνύματα στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ανάρτηση του φιλικό πρόσωπο του Κυριάκου Όξυνου έγραψε «ένα νεαρό παιδί έρχεται στη ζωή σου και καταφέρνει να γεμίσει την καρδιά σου με αγάπη και χαρά. Σε μαλακώνει, σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, σε κάνει να θέλεις να είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Με έμαθες τι σημαίνει να λες ότι για να είσαι οικογένεια κάποιου, δεν χρειάζεται να έχετε το ίδιο αίμα. Ήμουν περήφανος για σένα κάθε μέρα. Η ζωή δεν μπορεί να είναι πιο άδικη από αυτό. Αναπαύσου εν ειρήνη μικρέ αδελφέ. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά».

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα