Ανείπωτη τραγωδία στη χώρα μας: Νεκρό 7χρονο αγόρι

by Ioanna Themistocleous
Ανείπωτη τραγωδία στη χώρα μας: Νεκρό 7χρονο αγόρι

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στη Χαλκιδική, καθώς ένα επτάχρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Ειδικότερα, περίπου στις 13:15, στο 55ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το παιδί με οδηγό την 45χρονη μητέρα του και συνοδηγό τον 43χρονο πατέρα του συγκρούστηκε μετωπικά, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε ένας 59χρονος.

Το επτάχρονο παιδί έχασε τη ζωή του, ενώ οι γονείς του τραυματίστηκαν, με τη μητέρα του να φέρει σοβαρότερα τραύματα. Πληροφορίες αναφέρουν πως στο όχημα επέβαινε και η οκτάχρονη αδερφή του άτυχου αγοριού.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Σταυρούλα Λεβεντάκη: Ο 43χρονος Σκοπιανός ισχυρίζεται πως είχαν σχέση

Αυτά τα 2 ζώδια θα περάσουν ένα καλοκαίρι “όνειρο” – Θα “φυσήξει” ούριος άνεμος στη ζωή τους

“Επειδή είναι αλλοδαπός”: Τι ποινή θα λάβει ο Σκοπιανός που ομολόγησε την δολοφονία της 45χρονης Σταυρούλας;

Πασίγνωστη Ελληνίδα, μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της – Δεν φαντάζεστε ποια είναι!

Έσπασε τη σιωπή της η 60χρονη που φέρεται να πάτησε το σκυλί στη Γαστούνη – Για αυτό δεν σταμάτησε

Προτεινόμενα