Ανείπωτος θρήνος για την 23χρονη Βαλεντίνα: Την έπνιξε, την έβαλε σε βαλίτσα και την πέταξε στα σκουπίδια

Κολομβία: Μέσα σε βαλίτσα βρέθηκε το πτώμα της 23χρονης DJ

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το φρικτό έγκλημα που συνέβη στη Μπογκοτά της Κολομβίας, με θύμα μια 23χρονη DJ. Ο λόγος για τη νεαρή Valentina Trespalacios, όπου ο σύντροφος της την δολοφόνησε. Ο δράστης έχει εξαφανιστεί και οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκηνυγητό για να τον πιάσουν.

Ήταν στις 22 Ιανουαρίου που ένας άντρας βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα μακάβριο εύρημα. Το πτώμα της 23χρονης DJ Valentina Trespalacios βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα. Είχε πεταχτεί στα σκουπίδια στο Fontibon, στη Μπογκοτά.

Όταν άνοιξε τη βαλίτσα και είδε το αποτρόπαιο θέαμα, κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Στο σημείο εντοπίστηκαν και προσωπικά αντικείμενα της 23χρονης Valentina Trespalacios.

Βρέθηκε, μεταξύ άλλων, η φοιτητική της ταυτότητα από το πανεπιστήμιο Uninpahu. Από τα σημάδια στον λαιμό της, οι αρχές εκτιμούν ότι η 23χρονη Κολομβιανή Valentina Trespalacios στραγγαλίστηκε.

Δεν υπήρχαν άλλα ορατά σημάδια, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από τη Sun. Με τον σύντροφό της, τον 35χρονο John Poulos, να αγνοείται μετά τη σοκαριστική ανακάλυψη, οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ο 35χρονος John Poulos έχει διαγράψει τους λογαριασμούς του στα social media και έχει εξαφανιστεί. Έβγαινε με την 23χρονη διάσημη DJ Valentina Trespalacios τους τελευταίους μήνες.

Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο της Βαλεντίνα στη Κολοβία

Λέμε ότι σαρώνουν οι γυναικοκτονίες εδώ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό δεν πάνε πίσω. Τί να πούμε… κρίμα σε ένα τόσο νέο κορίτσι γεμάτο όνειρα και φιλοδοξίες να χάνει τη ζωή του τόσο άδικα. Ελπίζουμε να εντοπιστεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Related posts

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη