Ανείπωτος θρήνος για τον Ραφαήλ στη Μυτιλήνη: «Η αγάπη για τις μηχανές έμελλε να οδηγήσει στο τελευταίο ταξίδι» τον 20χρονο

Μυτιλήνη: Κατέληξε ένα μήνα μετά το τροχαίο ο 20χρονος Ραφαήλ

Μετά από ένα μήνα νοσηλείας στην ΜΕΘ, έφυγε από την ζωή ο 20χρονος Ραφαήλ. Ο 20χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο ύστερα από σοβαρό τροχαίο που είχε με την μηχανή του σκορπίζοντας την θλίψη.

Βουβός είναι ο πόνος από το θάνατο του 20χρονου Ραφαήλ που κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Μυτιλήνης, την Κυριακή 28 Αυγούστου, ένα μήνα μετά το σοβαρό τροχαίο που υπέστη στα Αλυφαντά.

Η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο Ραφαήλ είχε συγκρουστεί μετωπικά με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Επί ένα μήνα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ενώ οι γιατροί και το προσωπικό του νοσοκομείου Μυτιλήνης είχαν εκτιμήσει από την πρώτη ημέρα τη σοβαρότητα της κατάστασής του, λόγω των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη από το τροχαίο που έγινε στις 26 Ιουλίου.

Μυτιλήνη: Αυτός είναι ο 20χρονος που έφυγε άδικα από την ζωή


Η αγάπη του για τις μηχανές έμελλε να τον οδηγήσει στο τελευταίο του ταξίδι, όπως λένε στο protothema.gr άτομα που τον γνώριζαν προσωπικά, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες