Ανείπωτος θρήνος: Πέθανε ο 40χρονος Σταμάτης που τραυματίστηκε με αλυσοπρίονο – Άφησε πίσω του 2 παιδιά

by Εύα Ζαχαριάδη

Κρήτη: Θλίψη για τον 40χρονο Σταμάτη Περβολαράκη

Η τοπική κοινωνία της Χερσονήσου έχει βυθιστεί στο πένθος με την είδηση του θανάτου του 40χρονου Σταμάτη Περβολαράκη, ο οποίος κατέληξε στο ΠΑΓΝΗ μετά το τρομακτικό ατύχημα με αλυσοπρίονο που υπέστη σε χωράφι.

Ο ίδιος έδωσε μάχη με τον θάνατο που, τελικά, τον νίκησε. Είχε πάει για κλάδεμα στο χωράφι του με τις ελιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη, από την πρώτη στιγμή, αφού παρελήφθη από το σημείο του συμβάντος με ανακοπή καρδιάς και νεκρός και κατορθώθηκε να αναταχθεί στο ΠΑΓΝΗ αρκετή ώρα αργότερα και τελικά να ζήσει ακόμη 24 ώρες.

Συγγενείς και φίλοι έκαναν έκκληση για αίμα, αφού το αλυσοπρίονο τού είχε κόψει αρτηρία τραυματίζοντάς τον κάτω από τη μασχάλη.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σε εργασίες σε χωράφι στην Ελιά από το αλυσοπρίονο, το οποίο του ξέφυγε, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά κάτω από τη μασχάλη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τραύμα ήταν τόσο βαθύ που του έκοψε αρτηρία και έχασε πολλή μεγάλη ποσότητα αίματος. Παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, όπου του παρασχέθηκαν ιατρικές υπηρεσίες με ορό και προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ.

Ανείπωτος θρήνος: Πέθανε ο 40χρονος Σταμάτης που τραυματίστηκε με αλυσοπρίονο – Άφησε πίσω του 2 παιδιά

Έφυγε από τη ζωή ο Σταμάτης Περβολαράκης

Εν συνεχεία, ο 40χρονος παρελήφθη από το ΠΑΓΝΗ όπου έγινε κλαμπάρισμα στην κομμένη αρτηρία και αφού του χορήγησαν πολύ αίμα και πλάσμα, ανατάχθηκε η καρδιά, αφού από την αιμορραγία είχε πάθει ανακοπή.

Η καρδιά άρχισε να επαναλειτουργεί στο ΠΑΓΝΗ και εισήχθη στο χειρουργείο για αποκατάσταση της αρτηρίας, ωστόσο, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Εξέπνευσε το βράδυτης Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος όσους τον γνώριζαν.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του νοσοκομείου Γιώργο Χαλκιαδάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε στο ekriti την δυσάρεστη εξέλιξη, ο άτυχος 40χρονος υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του γύρω στις 22.30 το βράδυ της Κυριακής, σκορπίζοντας πόνο και θλίψη σε συγγενείς και φίλους.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo