Ανείπωτος θρήνος σε Ναύπλιο και Βυτίνα: Τραγικό τέλος 28χρονου που ήρθε από Αγγλία για να βοηθήσει την μάνα του

by Εύα Ζαχαριάδη

Ανείπωτος θρήνος σε Ναύπλιο και Βυτίνα: Το τραγικό δυστύχημα που κόστισε την ζωή στον 28χρονο Λευτέρη

Ο 28χρονος ήρθε από Αγγλία για να βοηθήσει την μάνα του και βρήκε τραγικό τέλος σε ένα τροχαίο δυστύχημα. Η Βυτίνα και το Ναύπλιο έχουν βυθιστεί σε βαρύ πένθος.

Πάνω που πίστευε ότι είχε βάλει τη ζωή του σε έναν δρόμο, επιχείρησε μια τολμηρή προσπέραση και η σύγκρουση που ακολούθησε ήταν σφοδρή και θανάσιμη.
Άφησε την Αγγλία και ήρθε στην Βυτίνα να βοηθήσει την μητέρα του τη Φλώρα να σταθεί στα πόδια της συμφωνα με το notospress.gr. Ο 28χρονος Λευτέρης βρήκε τραγικό θάνατο στο λευκό του Audi σε σύγκρουση με φορτηγό.

Ένας νέος νεκρός ακόμα στην άσφαλτο. Η κοινωνία της Βυτίνας όπου ο Λευτέρης διατηρούσε Café – Bar στο κέντρο του χωριού δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε και μάλιστα μέσα στο λευκό αυτοκίνητό του. Η μητέρα του η τραγική φιγούρα η οποία όλα αυτά τα χρόνια εργαζόταν σκληρά για να μπορέσει να μεγαλώσει τα παιδιά της και να τα σπουδάσει στο εξωτερικό.

Ανείπωτος θρήνος σε Ναύπλιο και Βυτίνα: Τραγικό τέλος 28χρονου που ήρθε από Αγγλία για να βοηθήσει την μάνα του

Ανείπωτος θρήνος σε Ναύπλιο και Βυτίνα ο θάνατος του 28χρονου Λευτέρη

Όλα έγιναν στις 6 το πρωί της Παρασκευής 4/2/22 στο 8,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άργους – Ναυπλίου. Το Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 28χρονος και επέβαινε 19χρονος, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 41χρονος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 28χρονου Λευτέρη και τον σοβαρό τραυματισμό των άλλων δύο. 
Σοβαρά τραυματισμένοι αλλά χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο ο 19χρονος συνοδηγός του και 41χρονος οδηγός του απέναντι φορτηγού. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Το Audi πολτοποιήθηκε. Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον νεκρό και τους τραυματίες και τους μετέφερε το ΕΚΑΒ Αργολίδας στο Νοσοκομείο.
Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδέχεται ο οδηγός του οχήματος να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και επιχείρησε προσπέραση που είχε ως αποτέλεσμα την σύγκρουση με το φορτηγό όχημα που ερχόταν από το απέναντι ρεύμα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo