Ανείπωτος θρήνος στον Πύργο: Πέθανε η 33χρονη Δήμητρα – Αφήνει πίσω της ένα μικρό παιδί

Πύργος: Την βρήκε νεκρή η αδελφή της μέσα στο σπίτι

Η τοπική κοινωνία του Πύργου έχει βυθιστεί στη θλίψη. Η 33χρονη Δήμητρα Γιαννακοπούλου, εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την 33χρονη την εντόπισε νεκρή η αδερφή της, σήμερα το πρωί, και άμεσα κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα ενός ανήλικου αγοριού, είχε επιστρέψει στον Πύργο, προκειμένου να έχει τη στήριξη των οικείων της, μετά από ατύχημα, το οποίο είχε το βράδυ της 18ης Δεκεμβρίου στην Κρήτη. Ειδικότερα, η νεαρή γυναίκα είχε τραυματιστεί σοβαρότατα μετά την πτώση της από το μπαλκόνι του σπιτιού της στη Σητεία. Η πτώση της ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Πύργος: Το σοβαρό ατύχημα της 33χρονης Δήμητρας

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ είχε κληθεί στο σημείο, όπου μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο Σητείας και αφού τη διασωλήνωσαν μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μετά από αρκετές μέρες νοσηλείας, η 33χρονη επέστρεψε κοντά στους οικείους της, προκειμένου να μπορούν να τη φροντίζουν!

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο οργανισμός της δεν άντεξε και σήμερα το πρωί εντοπίστηκε νεκρή, εντός του σπιτιού όπου διέμενε, από την αδερφή της. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη σε όλους όσους γνώριζαν τη Δήμητρα.

Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους της.

Related posts

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Auτή είναι η νέα ημερομηνία που μεταφέρεται η Πρωτομαγιά – Τετραήμερο τους εργαζόμενους

Πρώτη θέση παγκοσμίως η Αθήνα για τον καλύτερο λóγο – Περήφανοι όλοι οι Αθηναίοι, τpομερή πρωτιά