Ανεμβολίαστοι στην Πάτρα, «τρώνε πόρτα» και μετατρέπουν τα σπίτια σε κλαμπ

by Τόνια Τζαφέρη
Ανεμβολίαστοι στην Πάτρα, «τρώνε πόρτα» και μετατρέπουν τα σπίτια σε κλαμπ

Εστίες υπερμετάδοσης τα πάρτι με ανεμβολίαστους σε σπίτια

Κάποια βάζουν την διασκέδαση πάνω από όλους και από όλα. Αμφισβητώντας την ασφυκτική κατάσταση στα νοσοκομεία και χωρίς ΄οι ίδιοι να φροντίζουν να εμβολιαστούν… μαζεύονται σε σπίτια προκειμένου να διασκεδάσουν, θέτοντας την πόλη σε ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο και αυξάνοντας τα κρούσματα καθημερινά όλο και περισσότερο.

Ανεμβολίαστοι στην Πάτρα, «τρώνε πόρτα» και μετατρέπουν τα σπίτια σε κλαμπ

Το σήμα δόθηκε μέσα από τα social media. Σε πολυκατοικία στο κέντρο της Πάτρας, οδός, αριθμός, όροφος και το πάρτι ξεκίνησε.

Στην Αχαΐα που είναι στο κόκκινο, νεαροί , κυρίως ανεμβολίαστοι, μετατρέπουν τα σπίτια όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το Star σε κλαμπ, φωτορυθμικά, μουσική στην διαπασών και ποτά.

Βάζουν την διασκέδαση πάνω απ’ όλους και όλα

Την επόμενη μέρα στο σπίτι που έγινε το κορονοπάρτι η κάμερα του Star κατέγραψε μπουκάλια αλκοόλ, αποτσίγαρα, ποτήρια στις σκάλες, αλλά και τους «κανόνες του πάρτι».

Οι ανεμβολίαστοι πλέον τρώνε πόρτα στα καταστήματα εστίασης και η επιλογή είναι η διασκέδαση στο σπίτι.

Ενδεικτική του κλίματος που διαμορφώνεται ενόψει των γιορτών είναι και αγγελία, όπου μέσω social media αναζητούν σπίτι και μάλιστα μονοκατοικία, για να οργανώσουν πάρτι.

Τέλος εποχής: Κλείνει μετά από 111 χρόνια το ιστορικό μαγαζί της Αθήνας

Νύχτα-θρίλερ στη Βούλα: Οι φωνές μέσα από τη βίλα «φάντασμα» του Μαζωνάκη και η πετσέτα στην πισίνα και το τασάκι

Προειδοποίηση-σοκ από τον Μάρκο Μορένο: «Προετοιμαστείτε για πόλεμο με την Τουρκία»

Ο Ρουβάς «συγκρούστηκε» με την Λιόλιου: Η στιγμή του ατυχήματος στη σκηνή και τα νευρικά γέλια, δείτε το viral βίντεο

«Μου έστειλε μήνυμα και μετά πέθανε» – Συγκλονίζει ο Δημητρόφ για τις τελευταίες στιγμές του Μαζωνάκη

Προτεινόμενα