Ανησυχία και απειλές από τον Μπέο στο Δημαρχείο Βόλου: «Θα σας κάνω μαύρους στο ξύλο. Σεβαστείτε τη δημοκρατία»

Αχιλλέας Μπέος: «Θα σας κάνω μαύρους στο ξύλο. Σεβαστείτε τη δημοκρατία»

Νέα ένταση στο Δημαρχείο του Βόλου, κατά την εκδήλωση για την εγκατάσταση μονάδας φυσικού αερίου. Ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, απείλησε δύο μέλη της συνάντησης, τον Στέλιο Λημνιό και Κώστα Βολιώτη.

Επεισόδιο προκλήθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης (19/10), στο δημαρχείο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας επένδυσης που αφορά τη δημιουργία Μονάδας Αποθήκευσης, Αεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) .

Τη στιγμή που τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας κ.κ. Στέλιος Λημνιός και Κώστας Βολιώτης θέλησαν να μπουν και να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη, δεν το επέτρεψαν σύμβουλοι του Αχιλλέα Μπέου με συνέπεια να τους πετάξουν εκτός, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Στη συνέχεια ωστόσο μπήκαν κανονικά στο δημαρχείο, αλλά δημιουργήθηκε ένταση με τον Αχιλλέα Μπέο να τους απεειλεί ότι θα τους κάνει «μαύρους» στο ξύλο εάν κάνουν φασαρία.

Ανησυχία και απειλές από τον Μπέο στο Δημαρχείο Βόλου: «Θα σας κάνω μαύρους στο ξύλο. Σεβαστείτε τη δημοκρατία»

Δηλώσεις Αχιλλέα Μπέου: «Δεν ξέρω αν έχετε φάει ξύλο στο Βόλο, αλλά αν κάνετε φασαρία σήμερα εδώ θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνετε μαύροι στο ξύλο»

Συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπέος πλησίασε και τους είπε: «Δεν ξέρω αν έχετε φάει ξύλο στο Βόλο, αλλά αν κάνετε φασαρία σήμερα εδώ θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνετε μαύροι στο ξύλο. Σας το λέω εγώ. Από μένα, ναι. Μην προκαλέσετε. Σεβαστείτε, δημοκρατία δεν είναι αυτή η αλητεία που κάνετε εσείς. Κοπρίτες..».

Ακολούθησε μια ένταση και κλήθηκε η Αστυνομία απαιτώντας να συλληφθούν μετά από μήνυση την οποία θα υπέβαλλε ο σύμβουλος του δημάρχου Βόλου, Γιώργος Σκλιάς

Όταν όμως ο κ. Βολιώτης αντέτεινε ότι θα υποβληθεί μήνυση και από την πλευρά του προς τον Δήμαρχο Βόλου για απειλή και εξύβριση, τότε οι αστυνομικοί υπαναχώρησαν, αφήνοντάς τους να παραμείνουν στο χώρο της εκδήλωσης.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo