Άνοιξε η θυρίδα της μητέρας του πατέρα Αντωνίου – 57.000 ευρώ βρέθηκαν μέσα και συνδικαιούχος ο αδερφός του

by Newsroom i-diakopes.gr
Άνοιξε η θυρίδα της μητέρας του πατέρα Αντωνίου –  57.000 ευρώ βρέθηκαν μέσα και συνδικαιούχος ο αδερφός του

Κιβωτός του Κόσμου: Συνδικαιούχος ο αδερφός του πατέρα Αντώνιου

Άνοιξε η θυρίδα της μητέρας του πατέρα Αντωνίου που ήταν σε τράπεζα της Χίου, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για τα όσα συνέβησαν πίσω από τους τοίχους της Κιβωτού του Κόσμου.

Ιδιοκτήτρια της θυρίδας, όπως δήλωσε και χθες η ίδια, είναι η μητέρα του πατέρα Αντωνίου ενώ υπάρχει και συνδικαιούχος και είναι ένας εκ των αδερφών του. Σημειώνεται πως ο πατέρας Αντώνιος έχει αναφέρει πως «είμαστε πέντε αδέρφια, ο μεγαλύτερος αδερφός μου είναι ιερέας στη Νέα μονή Χίου…».

Άνοιξε η θυρίδα της μητέρας του πατέρα Αντωνίου –  57.000 ευρώ βρέθηκαν μέσα και συνδικαιούχος ο αδερφός του

Κιβωτός του Κόσμου: Μέσα στη θυρίδα βρέθηκαν λίγο πάνω από 57.000 ευρώ

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από 2,5 μήνες περίπου- στα τέλη Σεπτεμβρίου- και έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεν υπήρχε κίνηση στη θυρίδα, ο αδερφός του πατέρα Αντωνίου, ο οποίος είναι και συνδικαιούχος, πήγε στη θυρίδα αλλά παραμένει άγνωστο αν και τι πήρε από μέσα.

Στο μεταξύ, σήμερα έγινε και έρευνα στο σπίτι της μητέρας του πατέρα Αντωνίου ενώ αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να κληθεί η ίδια για να καταθέσει, την ώρα που οι Αρχές ερευνούν αν υπάρχουν κι άλλες θυρίδες ατόμων τα οποία συνδέονται με τον πατέρα Αντώνιο.

Προτεινόμενα