Άνοιξε ο τάφος της Τζωρτζίνας για το τάμπλετ: Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου

Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: Άνοιξε ο τάφος της 9χρονης Τζωρτζίνας

Ένταλμα για εκταφή της Τζωρτζίνας είχαν οι αρχές, προκειμένου να πάρουν το τάμπλετ που είχε ταφεί μαζί με το μικρό κορίτσι αλλά και να συλλέξουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν.

Μακάβριες, αλλά αναγκαίες, καθώς μπορεί να διαφωτίσουν περισσότερο τις έρευνες για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας και των αδελφών της, είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει τον πανελλήνιο.

Γύρω στις 07:00 του Σαββάτου εκτελέστηκε η εντολή της 18ης Ανακρίτριας, για το άνοιγμα του μνήματος της 9χρονης Τζωρτζίνας και της ανάσυρσης του τάμπλετ με το οποίο ετάφη το κοριτσάκι, κατ΄ απαίτηση της μητέρας της.

Εξελίξεις στην υπόθεση της Πισπιρίγκου: Στο κοιμητήριο βρέθηκαν ιατροδικαστής και εισαγγελέας

Στο κοιμητήριο βρέθηκαν αστυνομικοί, ιατροδικαστής και εισαγγελέας, ο ιερέας, άνθρωποι του Δήμου, αλλά και ο ιδιώτης ερευνητής, που ψάχνει απαντήσεις για τον θάνατο της σπιτονοικυράς του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Η μητέρα του κοριτσιού, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για το φόνο του παιδιού της, έβαλε το τάμπλετ στον τάφο του και οι Αρχές πιστεύουν πως ίσως το έκανε για να κρύψει στοιχεία.

Λίγες ώρες μετά την εξέταση του εν διαστάσει συζύγου της κατηγορούμενης, Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος κατέθεσε ότι -πράγματι- μετά από επιθυμία της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου, στο μνήμα του παιδιού τους τοποθετήθηκε το τάμπλετ, η Ανακρίτρια έδωσε τη σχετική παραγγελία.

Η διαδικασία στο κοιμητήριο ολοκληρώθηκε λίγο πριν απο τις 08:00 του Σαββάτου, με τις Αρχές να φεύγουν απο τον χώρο έχοντας “στα χέρια τους’ το τάμπλετ του άτυχου κοριτσιού, που πλέον θα εξεταστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Related posts

Η συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας από την Πάτρα για τον Ανδρέα Ηλιάδη: «Αν δεν ξέρεις εσύ ποιος είναι ο γιατρός, ρώτα εμένα που ξέρω καλά»

Το μυστήριο με το πανάκι της Ίριδας: Η κατάθεση του Ηλιάδη τα φέρνει όλα στο φως και τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Κουτσαίνοντας και με εμφανή τα ράμματα έφτασε στο δικαστήριο: Η αναπάντεχη παρουσία της Ρούλας Πισπιρίγκου με φούστα και μαύρο καλσόν

Ξεκινά η εκταφή της σορού της Καρολάιν και πωλείται το σπίτι στην Αλόννησο: Η οικογένεια τα πουλάει όλα και κόβει κάθε δεσμό με την Ελλάδα

«Τρέμει» η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βόμβα» η κατάθεση φύλακα άγγελου της 9χρονης Τζωρτζίνας

Όλοι πρόσεξαν την αντίδραση της: Τι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις είδε τον Μάνο Δασκαλάκη μέσα στη δικαστική αίθουσα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είχε επιδεινωθεί ακραία η κατάστασή της»

Αποκαλύψεις-βόμβα από την παιδοκαρδιόλογο της Τζωρτζίνας: Είπε στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου αυτό που περίμεναν όλοι

«Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση από τη μητέρα»: Η κατάθεση – φωτιά της παιδιάτρου της Τζωρτζίνας