Αντελίνα Βαρθακούρη για δολοφονία Καρολάιν – «Το παιδί στιγματίστηκε, κάνω δημόσια έκκληση»

by Τόνια Τζαφέρη

Αντελίνα Βαρθακούρη για Καρολάιν: “Αυτήν την στιγμή μιλάω ως μάνα”

Αντελίνα Βαρθακούρη για Καρολάιν: Η Αντελίνα Βαρθακούρη μέσα από την εκπομπή της ΣουΚου Family σοκαρισμένη και βαθιά συγκινημένη αναφέρθηκε στην κόρη της Καρολάιν, την 11 μηνών Λυδία.

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Αυτή τη στιγμή μιλάω ως μάνα… Αυτό το παιδί, το οποίο γεννήθηκε και καταλαβαίνετε με τι βιώματα θα μεγαλώσει. Αυτό το παιδί στιγματίστηκε πριν καν αρχίσει να καταλαβαίνει τον κόσμο. Θέλω να κάνω προσωπική έκκληση σε όλους μας να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο αλλά πιστέψτε με το ψάχνω και θα κάνω τα πάντα για να βρω έναν τρόπο. Ώστε όλοι εμείς να του σταθούμε και να του δείξουμε ότι ο κόσμος έχει και όμορφη πλευρά.

Αντελίνα Βαρθακούρη για Καρολάιν: Αυτήν την στιγμή μιλάω ως μάνα

Οι ψυχές δεν γιατρεύονται, εκεί πρέπει να γίνουμε μια ασπίδα, μια μεγάλη αγκαλιά. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο να μπορέσουμε να δείξουμε στο βρέφος την όμορφη πλευρά της ζωής. Εμείς οι γονείς είμαστε αυτοί που πλάθουμε ανθρώπους, υγιείς ή δολοφόνους, ή θύματα. Θέλει μεγάλη προσοχή το πώς προετοιμάζεις ένα παιδί. Να πλάθουμε παιδιά που νιώθουν σίγουρα για τον εαυτό τους. Να είναι δυνατά και μεγαλώνοντας ως γυναίκες», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Το απόσπασμα της Αντελίνας Βαρθακούρη για την Κάρολαιν

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα