Αντιδράσεις για την εκπαιδευτικό στη Σαντορίνη που διδάσκει με ένα μωρό 20 μηνών στην αγκαλιά της

by Εύα Ζαχαριάδη

Σαντορίνη: Η εκπαιδευτικός που διδάσκει μαζί με το 20 μηνών μωρό της στην αγκαλιά

Μια εκπαιδευτικός στην Σαντορίνη κάνει μάθημα στο ΕΠΑΛ του νησιού και έχει πάντα μαζί της το 20 μηνών αγγελούδι της. Η γυναίκα δεν έχει πολλές επιλογές αφού δεν βρήκε θέση σε παιδικό σταθμό και βρίσκεται μόνη στο νησί.

Καθημερινά πηγαίνει στο σχολείο με το αγγελούδι και μπαίνει για μάθημα με αυτό στην αγκαλιά της. Με τους μήνες να περνούν και λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει να μην διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Αντιδράσεις για την εκπαιδευτικό στη Σαντορίνη που διδάσκει με ένα μωρό 20 μηνών στην αγκαλιά της

Σαντόρινη: Αντιδράσεις για να δοθεί λύση για όλα τα παιδιά που έμειναν εκτός παιδικών σταθμών

Μητέρα εκπαιδευτικός του ημερήσιου ΕΠΑΛ στη Σαντορίνη, αναγκάζεται να κάνει μάθημα με το 20 μηνών παιδί στην αγκαλιά, επειδή δεν βρήκε θέση σε παιδικό σταθμό του νησιού.

Την καταγγελία κάνει η κομματική οργάνωση του ΚΚΕ στο νησί, που απαιτεί να δοθεί λύση για όλα τα παιδιά που έμειναν εκτός παιδικών σταθμών στο νησί.

«Εδώ και ένα μήνα σχεδόν, αναγκάζεται να παίρνει στο σχολείο το 20 μηνών αγοράκι της, δεδομένου ότι κατάγεται από άλλη περιοχή της χώρας, ως εκ τούτου είναι μόνη της στο νησί χωρίς καμιά βοήθεια και επιπλέον δεν υπάρχει θέση στο βρεφονηπιακό σταθμό της Σαντορίνης.

Έτσι καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στο σχολείο, στα διαλείμματα, στις εφημερίες, στον Σύλλογο Διδασκόντων ακόμα και την ώρα που παραδίδει μάθημα στα παιδιά του ΕΠΑΛ έχει στην αγκαλιά της και δίπλα της το παιδί της», επισημαίνει στην ανακοίνωσή της.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν