Αντώνης Κανάκης – Συναισθηματικά φορτισμένος στον «αέρα»: «Δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε μία σατιρική εκπομπή σήμερα»

Αντώνης Κανάκης – Συναισθηματικά φορτισμένος στον «αέρα»: «Δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε μία σατιρική εκπομπή σήμερα»

Ο Αντώνης Κανάκης ξεκαθάρισε προς τους τηλεθεατές το απόγευμα της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» πως η θεματολογία δεν θα έχει σατιρικό χαρακτήρα ως συνήθως, αφού η υπόθεση των Τεμπών «καίει» αυτή την εβδομάδα.

«Πρέπει να βγει η εκπομπή, καλωσορίσατε σε ένα «Ράδιο Αρβύλα» που δεν ξέρουμε πλέον πώς να το διαχειριστούμε. Δεν ξέρουμε αν αυτό βγαίνει προς τα έξω αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο να μην ερχόμαστε με διάθεση στην εκπομπή. Έχει αρχίσει να χάνεται λίγο η μπάλα, δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε το υλικό που φτάνει στα χέρια μας», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Τα πράγματα που γίνονται, που δεν γίνονται, τα πράγματα που ακούγονται, ξεστομίζονται και λέγονται είναι αδιανόητα πλέον. Δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε μία σατιρική εκπομπή σήμερα, δυστυχώς έχει συμβεί πάρα πολλές φορές. Δεν μπορώ να βρω τα λόγια…», συμπλήρωσε εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Αντώνης Κανάκης – Συναισθηματικά φορτισμένος στον «αέρα»: «Δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε μία σατιρική εκπομπή σήμερα»

«Θα σας δείξουμε κάποια πράγματα, θα πούμε τις σκέψεις μας πάνω σε αυτά. Δεν θα κάνουμε μία σατιρική εκπομπή σήμερα, θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι. Όταν επιστρέψουμε από τις διαφημίσεις, θα χρειαστεί να πάρουμε υπογλώσσια, ηρεμιστικά και άλλα χάπια για να το αντέξουμε όλο αυτό», τόνισε ο Αντώνης Κανάκης αμέσως μετά.

Συγκλονιστικό βίντεο: Οι σπουδαστές της ΣΣΑΣ Θεσσαλονίκης παρελαύνουν φωνάζοντας σύνθημα για ένα από τα θύματα των Τεμπών

Μπράβο Άκη Πετρετζίκη: Έφτιαξε γιγαντιαίο γλυκό με την Ελληνική σημαία για την 28η Οκτωβρίου και μας λέει την συνταγή

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για τον 18χρονο που κpεμάστηκε στο σπίτι του σήμερα μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Το πληθωρικό μοντέλο που… τρέλανε τους πάντες στο Deal και έφυγε με γεμάτο πορτοφόλι! (pics+vids)

Το σώμα μας ξέρει πότε ο θάνατος είναι κοντά, και όλα ξεκινούν από τη μύτη

Προτεινόμενα