Άντρο κακοποιών στη Ζωγράφου: 22 συλλήψεις από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. – Υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών

Άντρο κακοποιών στη Ζωγράφου: 22 συλλήψεις από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. – Υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών

Ζωγράφου: Κακοποιοί χρησιμοποιούν ως καταφύγιο κι ορμητήριο εστία για τις παραβατικές τους ενέργειες

Στη φοιτητική εστία στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου και στην ευρεία αστυνομική επιχείρηση που λαμβάνει χώρα από τις 6:00 το πρωί της Τρίτης (27/9) γίνεται εκκαθάρισή από τους ποινικούς που χρησιμοποιούν ως καταφύγιο κι ορμητήριο την εστία για τις παραβατικές τους ενέργειες. Η επιχείρηση ήταν επεισοδιακή, καθώς υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με έναν σκληρό Αλβανό ποινικό, τον οποίο εξουδετέρωσε μία ανθυπαστυνόμος, από μια τυχερή συγκυρία! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΕΛΑΣ, η 35χρονη ανθυπαστυνόμος που μετείχε στην ευρεία επιχείρηση των ομάδων Ασφάλειας, ΟΠΚΕ κι ΕΚΑΜ αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και βγήκε από το κτήριο.

Κατά την έξοδό της, διασταυρώθηκε με τον Αλβανό κακοποιό, ο οποίος της επιτέθηκε! Η ανθυπαστυνόμος χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, έβγαλε το υπηρεσιακό της όπλο και τραυμάτισε τον κακοποιό, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές. Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν 4 εντάλματα σύλληψης για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά. Ο τραυματίας διακομίσθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η αστυνομικός από την πλευρά της διακομίσθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Η επιχείρηση της αστυνομίας στη Ζωγράφου

Η ευρεία αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 06:00 το πρωί στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου και συγκεκριμένα στην φοιτητική εστία, παρουσία Εισαγγελέα, σε συνδυασμό με τη διεξαγωγή ερευνών σε σπίτια υπόπτων για εγκληματικές δραστηριότητες. Η επιχείρηση διεξάγεται διότι η φοιτητική εστία, χρησιμοποιείται ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Άντρο κακοποιών στη Ζωγράφου: 22 συλλήψεις από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. – Υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 6 ομάδες ΟΠΚΕ, 4 ομάδες της ΕΚΑΜ, ομάδες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Προτεινόμενα