Άντζελα Δημητρίου: «Είναι κακό να σκοτώνεις κάτι, αλλά δε γινόταν να φέρω στον κόσμο 20 παιδιά»

Άντζελα Δημητρίου: «Είναι κακό να σκοτώνεις κάτι, αλλά δε γινόταν να φέρω στον κόσμο 20 παιδιά»

Άντζελα Δημητρίου: Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας άρεσαν ιδιαίτερα οι δηλώσεις της κυρίας Άντζελας Δημητρίου. Αλλά τις παραθέτουμε ως παράδειγμα προς αποφυγή.

Πολλές ήταν οι αποκαλύψεις που έκανε η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια σε συνέντευξη που έδωσε στη Σάσα Σταμάτη για το Πρωινό.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι έχει κάνει περίπου 20 εκτρώσεις. Δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «Είναι κακό να σκοτώνεις κάτι και να πηγαίνει στον άλλον κόσμο, αλλά δε γινόταν να φέρω στον κόσμο 20 παιδιά». Αγνοώντας πως υπάρχουν τρόποι εκτός της έκτρωσης, για να προλάβεις μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Στην συνέχεια μίλησε και για την ενδιαφέρουσα θεραπεία που κάνει. Γνωστή από την Καρντάσιαν και ως ‘’βαμπιρ’’. Αφού απαιτείτε αίμα για να γίνει.  Και κάπως έτσι  παραμένει όμορφη στην ηλικία της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου

Η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε συγκεκριμένα: «Είναι κακό να σκοτώνεις κάτι και να πηγαίνει στον άλλον κόσμο, αλλά δε γινόταν να φέρω στον κόσμο 20 παιδιά. Όταν υπάρχει πάθος δεν μπορείς να κάνεις προφύλαξη. Εμμηνόπαυση είχα στα 40 από στεναχώρια».

Η τραγουδίστρια μίλησε και για το μυστικό ομορφιάς της: «Κάνω τη μεσοθεραπεία του βαμπίρ, με το αίμα και είναι πάρα πολύ καλή. Σου παίρνουν το αίμα και στο περνούν στο πρόσωπό σου, στον λαιμό, στο ντεκολτέ και ανανεώνονται τα κύτταρά σου. Είμαι 62 παρακαλώ».

Related posts

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος