Απατεώνας του Facebook: Νεαρός ζιγκολό εξαπατούσε Ελληνίδες άνω των 40 ετών και τους ξάφριζε χρήματα

Απατεώνας του Facebook: Πως ξεγέλασε τα θύματα του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, πρόκειται για ένα κύκλωμα που έχει τα πλοκάμια του και σε άλλες χώρες. Ένας νεαρός αποπλανούσε Ελληνίδες άνω των 40, μέσα από το Facebook και τις έπειθε να του στέλνουν χρήματα και ολοκαίνουργια κινητά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας εμφανιζόταν στα υποψήφια θύματα με το όνομα Robert, ως εργαζόμενος του Αμερικανικού Στρατού ή του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, σε χώρες της Ασίας.

Τα απίστευτα ψέματα του απατεώνα που εξαπατούσε γυναίκες στο Facebook

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ως αξιωματικός του στρατού των ΗΠΑ είχε τραυματιστεί βαριά στο Αφγανιστάν και γι αυτό ήθελε από το θύμα του να παραλάβει αντί γι αυτόν προσωπικό δέμα που είχε μέσα θησαυρό, ωστόσο θα έπρεπε να καταβάλει εκείνη τα χρήματα για τη μεταφορά, τον εκτελωνισμό και τη φύλαξη ή ότι είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο της Ινδονησίας και ζητούσε χρήματα για την απελευθέρωσή του.

Τουλάχιστον οκτώ γυναίκες, ακόμα και παντρεμένες, ηλικίας 40 έως 60 ετών, έπεσαν στα δίχτυα του, από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τη Νάουσα, τις Σέρρες και την Πάτρα ενώ ακόμα τρεις γλίτωσαν την τελευταία στιγμή.

Related posts

Σuναγερμός στον κανάλι Open πριν λίγο

Ανατpοπή φέτος με το Άγιο Φως

Αυτό είναι το τεράστιο Ελληνικό Σούπερ Μάρκετ που έφαγε πρόστιμο